עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בקשר ל - WinXP זקוק לעזרה בקשר לכיבוי המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשב

הוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי

בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב)

*יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצלו תודה רבה אנא עיזרו לי.

פורסם

חיפוש

פורסם

במחשבים הישנים יותר אין ספק אוטומטי (נכבה אוטומתית עם הווינדוס) ולכן צריך לכבות מהכפתור

לי יש ווינדוס עם תמיכה בעברית אבל באנגלית יש דיסק התקנה של הווינדוס בעברית חוץ מזה תשמע מניסיון (כבדתי עם שניהם) עדיף הווינדוס באנגלית יש הרבה פחות באגים

פורסם
  • מחבר

גליתי שבמערכת הפעלה הישנה אצלו win98 המחשב נכבה אוטמתי, אז איך מסדרים שב- XP שהמחשב יכבה אוטמתי את המחשב ברגע שלוחצים כיבוי. :smoke:

ובקשר לשאלה על בעברית יש לו איימל והוא לא יכול לקבל אותם בעברית יש לו #%#% סימנים מוזרים ולכן רצתי להתקין לו את התקנה של העברית אבל לא יכלתי בבקשה עזרו לי איך לתקן זאת. ??? ??? ???

פורסם

תקנה את הגירסא העברית והכל יעבוד מצויין :nono:

פורסם
  • מחבר

תקנה את הגירסא העברית והכל יעבוד מצויין :nono:

הוא קנה את הגירסה באנגלית ואל תעשה לי :nono: הוא קנה אותו ואני רוצה לשים לו בעברית ואני רוצה לדעת איך לעדכן לו בעברית את הוינדוס אבל אני לא מצליח יש רק אפשרות אנגלית!!!

ובקשר לכיבוי מה אני צריך לעשות שזה יכבה לי אוטמתי?

פורסם

בטוח שאין שום קשר לשפה.

בהוספה/הסרה של חומרה תתקין ידנית דבר שנקרא NT/APM Legacy support

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ינסה לעשות את זה תודה. :D

אבל מה בקשר לכיבוי האוטמתי איך עושים שהמחשב יכבה אוטמתי את המחשב ברגע שלוחצים התחל>>כיבוי ואז המחשב נסגר !

בבקשה עיזרו לי ??? :s05:

פורסם

אוקיי אני ינסה לעשות את זה תודה. :D

אבל מה בקשר לכיבוי האוטמתי איך עושים שהמחשב יכבה אוטמתי את המחשב ברגע שלוחצים התחל>>כיבוי ואז המחשב נסגר !

בבקשה עיזרו לי ??? :s05:

כבר דנו בשאלה הזו המון פעמים,תבדוק פה

אם זה לא עוזר תגיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.