פורסם 2003 במרץ 722 שנים שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשבהוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב)*יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצלו תודה רבה אנא עיזרו לי.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים במחשבים הישנים יותר אין ספק אוטומטי (נכבה אוטומתית עם הווינדוס) ולכן צריך לכבות מהכפתור לי יש ווינדוס עם תמיכה בעברית אבל באנגלית יש דיסק התקנה של הווינדוס בעברית חוץ מזה תשמע מניסיון (כבדתי עם שניהם) עדיף הווינדוס באנגלית יש הרבה פחות באגים
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר גליתי שבמערכת הפעלה הישנה אצלו win98 המחשב נכבה אוטמתי, אז איך מסדרים שב- XP שהמחשב יכבה אוטמתי את המחשב ברגע שלוחצים כיבוי. :smoke:ובקשר לשאלה על בעברית יש לו איימל והוא לא יכול לקבל אותם בעברית יש לו #%#% סימנים מוזרים ולכן רצתי להתקין לו את התקנה של העברית אבל לא יכלתי בבקשה עזרו לי איך לתקן זאת. ??? ??? ???
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר תקנה את הגירסא העברית והכל יעבוד מצויין הוא קנה את הגירסה באנגלית ואל תעשה לי הוא קנה אותו ואני רוצה לשים לו בעברית ואני רוצה לדעת איך לעדכן לו בעברית את הוינדוס אבל אני לא מצליח יש רק אפשרות אנגלית!!! ובקשר לכיבוי מה אני צריך לעשות שזה יכבה לי אוטמתי?
פורסם 2003 במרץ 722 שנים בטוח שאין שום קשר לשפה.בהוספה/הסרה של חומרה תתקין ידנית דבר שנקרא NT/APM Legacy support
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר אוקיי אני ינסה לעשות את זה תודה. אבל מה בקשר לכיבוי האוטמתי איך עושים שהמחשב יכבה אוטמתי את המחשב ברגע שלוחצים התחל>>כיבוי ואז המחשב נסגר ! בבקשה עיזרו לי ??? :s05:
פורסם 2003 במרץ 822 שנים אוקיי אני ינסה לעשות את זה תודה. אבל מה בקשר לכיבוי האוטמתי איך עושים שהמחשב יכבה אוטמתי את המחשב ברגע שלוחצים התחל>>כיבוי ואז המחשב נסגר ! בבקשה עיזרו לי ??? :s05: כבר דנו בשאלה הזו המון פעמים,תבדוק פה אם זה לא עוזר תגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.