עבור לתוכן

מחפש MP3 נייד עם לפחות 20 ג'יגה ואיכות כמה שיותר טובה (אין הגבלת מחיר)

Featured Replies

פורסם

אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative

אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג

אני ישמח לעזרתכם

פורסם

ZVM נותן סאונד הרבה יותר טוב משל האייפוד וקצת יותר טוב משל הzune.

לך עליו נגן מעולה. סאונד מדהים.

אם התקציב שלך לא מוגבל אולי כדאי לך לחכות קצת שיגיע הזן החדש. פלאש, הרבה יותר קטן, 16 ג'יגה+SD.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה קצת מתבלבל בין עוצמה לאיכות חחח ההבדלים הם לא כאלה גדולים ורואים את זה בהרבה השוואות ולגבי ZONE אין לי מה להגיב כי שוב אני לא מכיר אותו בכלל חחחח רק יודע איך הוא ניראה ומחיר +- ואני לא יחכה לפלש החדש מכיוון שיש לי יותר מ16G של שירים חחח ובגלל זה אני צריך כמה שיותר מקום

פורסם

ZVM נותן סאונד הרבה יותר טוב משל האייפוד וקצת יותר טוב משל הzune.

לך עליו נגן מעולה. סאונד מדהים.

אם התקציב שלך לא מוגבל אולי כדאי לך לחכות קצת שיגיע הזן החדש. פלאש, הרבה יותר קטן, 16 ג'יגה+SD.

האיכות סאונד של הזיון בריצפה (יחסית למחיר שלו) ןלצערי יש לי אותו אחרי שהיה לי אייפוד,

והאייפוד עדיף בהרבה, אבל אם לא איכפת לך מממשק קצת מעצבן ולא נוח אז הZVM עם איכות סאונד נהדרת

אחריו האייפוד ואז הזיון

פורסם
  • מחבר

הממשק של ה ZVM לא נוח? רציני? האמתי זאת הפעם הראשונה שאני שומע את זה חחח יכל להיות שזה נכון אבל זה חידוש רציני בשבילי כי זה גם מאוד חשוב שהממשק יהיה ממש נוח (כמו בIPOD) זה חוסך הרבה עצבים על הנגן חחחח

פורסם

אני חושב שאתה קצת מתבלבל בין עוצמה לאיכות חחח ההבדלים הם לא כאלה גדולים ורואים את זה בהרבה השוואות ולגבי ZONE אין לי מה להגיב כי שוב אני לא מכיר אותו בכלל חחחח רק יודע איך הוא ניראה ומחיר +- ואני לא יחכה לפלש החדש מכיוון שיש לי יותר מ16G של שירים חחח ובגלל זה אני צריך כמה שיותר מקום

זה 16 ג'יגה + כרטיס SD. תוכל להוסיף לו עוד 8 ג'יגה ובעתיד גם 16 ג'יגה ואפילו 32.

לגבי הסאונד של הזון, הוא יותר טוב משל האייפוד.

אבל אין פה בכלל שאלה. לדעתי ברור לחלוטין שהZVM יותר טוב משניהם.

או שתלך עליו, או כמו שאמרתי יש את הzen החדש.

פורסם
  • מחבר

אממ הבעיה בZVM היא שמקבלים פחות מאשר בIPOD החדש באותו מחיר +-

בIPOD החדש יש יותר זיכרון ישנה אפשרות לעשות IMOD (אני ישים קישור בהמשך) ואז גם האיכות עולה בהרבה משל כל הנגנים הקיימים וגם הסוללה שורדת יותר זמן (כי דרוש מגבר לIMOD) וכמובן הממשק מאוד חשוב שיהיה ממש נוח כי שוב אז לא יהיה כייף להשתמש בנגן וזה דבר מאוד חשוב אך מצד שני הZVM מגיע עם בטרייה להחלפה ואיכות סאונד יותר טובה מהIPOD ישר וללא שינויים והזון (לפי ביקורות) האיכות סאונד שלו ממש לא טובה והיא מגיע קרוב לאיכות של הנגנים הג'נרים אז הוא יצא בכלל מהרשימה

קישור לIMOD:

http://www.redwineaudio.com/iMod.html

פורסם

אי אפשר לעשות לאיפוד החדש את את המוד המדובר.

פורסם
  • מחבר

עוד כמה חודשים יהיה אפשר אני מכיר את החברה הזאת טוב מאוד חחח הם אחרי כמה חודשים של עבודה על הIPOD החדש הם מוציאים את הIMOD לחדשים גם כן

פורסם
  • מחבר

אז הIPOD החדש ממש ממש טוב מגנייב

פורסם

כולה כתוב שם שהוא האיפוד שנשמע הכי טוב... זה לא כזה הישג...

פורסם
  • מחבר

זה לא הישג? מה אתה מדבר? הם אומרים שהוא שזה הנגן הכי טוב שיש בשוק חחח ושזה ברמה של הIMOD (טוב לפחות קרוב) שזה אומר שזה נגן אודיופילי לכל דבר

פורסם

אפשר בבקשה לינק להודעה של מי שאמר את זה?

פורסם
  • מחבר

שזה נישמע דומה לIMOD? או שזה הכי טוב שיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים