עבור לתוכן

לא בטוח אם לקנות את ה2007wfp .. עזרה וחוות דעת בבקשה .. תקציב 2300

Featured Replies

פורסם

אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל..

אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה..

לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7

אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות..

האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?

פורסם

בכל מסך LCD יש בעיה של פיקסלים מתים או תקועים, את ה-DELL קונים הרבה, ולכן יש גם הרבה בעיות דווקא איתו, זאת לא סיבה לא לקנות מסך מעולה כמו ה-DELL ;)

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר את האחוזים הגבוהים של הפיסקלים המתים ושל הדרישות להחזרה..

תסכים איתי שזה מתסכל לקנות מסך בכזה מחיר ולקבל כאב ראש של להתעסק עם אחרויות ולקבל עצבים [ מה שבדרך כלל קורה ] לדבר עם החנות ולהחזיר את זה...

האם אחרי כל זה אתה עדיין ממליץ לקנות את המסך הנ"ל?

האם בעיה זאת קוראת באותו תדירות ב226BW?

אם זה קורה אחרי שנה נגיד מה עושים עם המסך? הלך על מי שקנה ונדפק?

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, מכיוון שיש למסך הזה הרבה קונים, יש לו גם הרבה אנשים שמחזירים אותו עם פיקסלים מתים, זה לא פוגם באיכות המסך, ואם אתה מסכם מראש עם החנות את תנאי הבדיקה וההחלפה, לא אמורה להיות בעיה גם עם זה ;) וכן, אני עדיין ממליץ על המסך הזה, ובבוא הזמן גם אקנה לי אחד.

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב התנאים האופטמלים שאני יכול לבקש מהחונת {TMS}

פורסם

א. בדיקה בחנות של פיקסלים מתים, על פי כלים שאתה תבחר (תוכנות כאלה שמציגות על המסך צבעים, שבודקים איך הוא מגיב, אתה תראה פיקסלים מתים בקלות ככה)

ב. עד כמה פיקסלים מתים החנות תהיה מוכנה להחליף לך את המסך (אתה רוצה 0, הם סביר להניח ירצו יותר)

ג. התחייבות ללפחות REV 4, שמכיל פאנל איכותי יותר (S-IPS)

מישהו מוצא עוד?

פורסם

אחוזים גבוהים של פיקסלים מתים? יש לך איזושהי סטטיסטיקה על הכמויות? אני עוד לא נתקלתי בשום נתון מוצק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ל"גמל המעופף"

אני יבקש מהם את אלו

McFly אממ תריץ חיפוש בפורום שלך ותראה כמה טרדים נפתחים בנושא

והכן אולי מישהו צריך לקחת יוזמה ולעשות מזה משהו מוצק

פורסם

הפורום הזה הוא ממש לא המקום לעשות בו סטטיסטיקה: אם מישהו קיבל מסך דפוק, הוא יפתח פה דיון עצבני, אם מישהו קיבל מסך בסדר, הוא בדרך כלל לא יפתח פה דיון :smile1:

פורסם

אני לא יודע כמה אנשים קנו את ה-2007WFP בהסתמך על ההמלצה של הפורום - אתה יודע?

כמובן שכל אחד שיש לו פיקסל שרוף מהר מאוד פותח פה ת'רד, אבל אין פה שום נתון סטטיסטי מוצק.

פורסם

אני לא יודע כמה אנשים קנו את ה-2007WFP בהסתמך על ההמלצה של הפורום - אתה יודע?

סביר להניח שרק פה הוא יקבל המלצה לכזה מסך, אחרת בנאדם ממוצע יתפתה אחרי המחיר של מסך ג'נרי

כמובן שכל אחד שיש לו פיקסל שרוף מהר מאוד פותח פה ת'רד, אבל אין פה שום נתון סטטיסטי מוצק.

זאת בדיוק הפואנטה שלי

פורסם
  • מחבר

אז אני מציע שניקח יוזמה ונבדוק

קח נוכל לבדוק את האמינות של המסך שלפי דעתי זה גם מדד מאוד חשוב לבדוק...

אם הנושא נראה בעיננך חשבו McFly

תכתוב בנושא נעוץ : סקר כגון מי קנה מסך הנ"ל בהמלצת הפורום האם הוא מרוצה /נשרפו לו פיקסלים וכ"ו

מיותר לדעתי לציין שאני חושב שזה כבר היה צריך להעשות מכיוון שלא חוכמה להמליץ עעל מסך בדעה כל גך גורפת בלי לדעת אם הוא אמין

אם אין לך זמן לכתוב מודעה כזאת

אני ישמח ופשוט תנעץ אץ זה

אשמח לדעת מה דעתך בנושא פה או בהודעה פרטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים