פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP !עכשיו יש לי שתי שאלות:1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים.תודה מראש בן.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים אם הכרטיס המובנה מספיק ישן יכול להיות שהוא בכלל לא תומך ב-1680x1050. היה עדיף אם היית כותב פה את הדגם של הלוח.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים הבעיה העיקרית של TN בסרטים, לדעתי, הן זוויות הצפייה, ולא הצבעים. כי כשאתה רואה סרט, לא תמיד תרצה לשוות מול המסך, ואם תזוז קצת יותר מידי בכיוון אנכי, הכל ייראה גועל נפש.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בוודאי שיש גם מגרעת של צבעים רואים את זה במיוחד בתמונות של נוף כאשר צבעים בTN נראים שטופים.למסך שמיועד בעיקר לסרטים PVA אפילו עדיף על IPS.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר בדקתי ואני מניח שהכרטיס אונבורד לא יתמוך כי המחשב כולו ישן.. אז כנראה שאני יקנה כרטיס מסך כבר שאלתי לגבי זה בפורום שמתאים לכך..בקשר למסך:האם אתם חושבים שהמסך dell2007wfp יהיה הקנייה הנכונה בשביל הצרכים של אחי, שהם סרטים ועבודה משרדית?האם יש מסך שיהיה עדיף על הדל ובנוסף גם יותר זול ? תהיו בטוחים שחשובה מאוד זווית הצפייה והצבעים.. לכן פניתי לכיוון הIps-s
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.