עבור לתוכן

Dlink 614+ בעיות עם החומת אש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא :kopfpatsch: :kopfpatsch: מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר :xyxthumbs: :xyxthumbs: ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד.

מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות ואז גם הוא נעלם והראוטר פשוט נחסם.

בתודה רבה מראש על כול עזרה שתוכלו להעניק לי

ינשוף

פורסם

כיצד אתה פותח את הפורטים ?

פורסם
  • מחבר

בתפריט של ה firewall

פורסם

בתפריט של ה firewall

אז זה טעות כדי לפתוח פורטים קבועים עליך להכנס בכרטסיות ל-advanced לאחר מכן להיכנס ל-virtual sever

ושם למלא את כל הפרטים וכן את מספר הפורט שאתה רוצה לפתוח עליך לרשום ב-private port וגם ב-public port

לאחר ומילאת את כל הפרטים תלחץ על apply .

חזור על השלבים הנ"ל לכל פורט ופורט שברצונך לפתוח...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה, עזרתה לי מאוד, אני יעקוב אחרי זה בשעות הקרובות יראה שזה לא עושה פדיחות

שנה טובה וחג שמח, סוף סוף אני יכול לחזור לעבוד WWWWHHEEE HHIIIII :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

חג שמח ושנה טובה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים