עבור לתוכן

hibarnation מה זה והאם זה יעיל???

Featured Replies

פורסם

יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ????

מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות

הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי

בתודה מראש אני....

פורסם

Hibernate זאת פעולה מאוד חמודה. כמו שאתה יודע, כשהמחשב שלך עובד, הוא מריץ דברים בזיכרון הפנימי שלך, על הכרטיסים. וכשמכבים את המחשב, כל המידע מהכרטיסים האלו נעלם כלא היה.

אז פעולת ה-Hibernate פשוט קוראת את המידע שעל הכרטיסי זיכרון פנימי, ומעתיקה אותו להארד דיסק, ואז מכבה את המחשב. ככה המידע לא נעלם, ונשמר על ההארד דיסק. בפעם הבאה שתדליק את המחשב, המידע הזה יחזור שוב לכרטיסי הזיכרון הפנימי, ותוכל בעצם להמשיך לעבוד בדיוק מהנקודה שבה כיבית את המחשב.

כך למשל, אם היית באמצע משחק ואתה חייב לכבות את המחשב עכשיו אבל אין אפשרות שמירה במשחק באותו הרגע, תוכל לעשות Hibernate, וכשתפעיל את המחשב שוב, הוא יחזור בדיוק לאותה נקודה בה הוא נכבה, ותוכל להמשיך לעבוד או לשחק בדיוק מאותה נקודה.

פורסם
  • מחבר

מה החסרונות של זה תמיד יש חסרונות ומה מבחינת בטרייה של הלפטופ זה גומר אותה????

פורסם

מה החסרונות של זה תמיד יש חסרונות ומה מבחינת בטרייה של הלפטופ זה גומר אותה????

המצב הנדון לוקח מקום בכונן הקשיח (תלוי בכמות המידע אותו צריך לשמור).

מבחינת הבטריה, המחשב יהיה כבוי. (מצב הבטריה יהיה דומה למצב בו אתה מכבה את המחשב ולא עושה הייברנייט)

פורסם
  • מחבר

אמרתם שזה לוקח מקום על הארד דרייב איך אני יכול לפנות את המקום הזה אחר כך והאם אחרי שאני סוגר לגמריי את המחב או מאתחל המקום שנלקח מוחזר???

פורסם

תראה, בעיקרון, כשהאפשרות הזאת מופעלת, הווינדוס גם ככה שומר לעצמו את המקום הזה. וזיכרון פנימי זה 256/512 מגה (הכי נפוץ) ככה שגם ככה זה לא ממש ממש הרבה מקום על ההארד דיסק.

אני לא בטוח, אבל אני מניח שכשאתה מדליק את המחשב אחרי Hibernation, הקבצים של ה-Hibernation שנשמרו על ההארד דיסק נמחקים.

פורסם

אני לא בטוח, אבל אני מניח שכשאתה מדליק את המחשב אחרי Hibernation, הקבצים של ה-Hibernation שנשמרו על ההארד דיסק נמחקים.

הם לא... :-\

בדומה לקבצי ההחלפה שנשארים גם לאחר אתחול המחשב גם קובץ הhiberfil.sys לא נמחק לאחר אתחול. (למרות שיש tweak למחיקת קובץ ההחלפה לאחר אתחול, אני לא נתקלתי בtweak זהה לקובץ הhibernate. מה גם שבניגוד לקובץ ההחלפה לא מצאתי tweak שמאפשר למקם את קובץ הhiberfil.sys במחיצה אחרת מלבד המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים