פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים איך המאוורר הזה..? הוא שקט..? הוא מקרר בצורה טובה הוא שהוא לא משהו מקרר.?
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים תשמע אני הולך לקנות אותו למארז, מה שכן הוא דוחק יחסית הרבה אוויר ומאוד שקט, אם אתה מחפש קירור יותר חזק עם דחיקת אוויר יותר גבוהה על חשבון רעש, צריך לחפש מאווררים עם סל"ד יותר גבוההTT Silent Cat - Noise 16db , Air 63 cfm , 1600 rpm
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים לא הייתי לוקח Silent Cat עם קירור נחושת, לדעתי קח Smart Fan ותווסת אותו לפי הצורך.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים HAH :s05: :alcoholic: אהבתי : המאוורר דוחף יחסית הרבה אויר לרמת הרעש, אך לא מספיק כדי לקרר את המעבד עם הקירור הזה.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר בקיצור תצליצו לי בבקשה על מאוורר טוב ושקט(שהשקט לא יבוא על חשבון הרעש..)
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים לא הבנתי, שהשקט לא יבוא על חשבון הרעש?? :s05:או שהשקט לא יבוא על חשבון הקירור או להיפך? לא משנה.אני ממליץ על scythe flex אחלה מאוורר לא הכי שקט אבל נחמד מאוד מבחינת קירור - רק במהירויות גבוהות ממש ניתן לשמוע אותו אבל ברמה בינונית הוא חרישי לחלוטין (חיסרון לפי דעתי זה המחיר, נע בין 80-95 ש"ח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.