עבור לתוכן

9500PRO בישראל ???

Featured Replies

פורסם

הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15:

מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ?

אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.

פורסם

למה שלא תתקשר לחנות לשאול מה קורה עם הכרטיס...? ::)

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב שאני עושה פעם ביומיים במשך שלוש שבועות - זה הרבה שיחות טלפון. כל החנויות לא יודעות כלום כולן נותנות אותה תשובה עוד שבוע - שבועיים

פורסם

אנחנו לא יכולים לדעת טוב יותר מהחנויות... ::)

פורסם

מה רע ב Sapphire? ATI? זה אותו כרטיס ::)

פורסם

גם אני ניהלתי מצוד אחרי 9500 פרו. התוצאה : אין שום כרטיס עם הצ'יפ בארץ , שום הרקולס , שום ATI , שום SAPHIRE , שום כלום.

החנויות אומרות שהמשלוח הבא מהיבואן יהיה עוד 3-4 שבועות.

פורסם

בלאגן משו.

פורסם

אם אתה ממש צריך את הכרטיס

אז תחכה ואם לא אז nVidia מציע פיתרון נאה

Ti 4200/4400/4600

פורסם

אז ככה

ATI בצרות אמיתיות

יש להם להיט אמיתי והם לא מצליחים לייצר ממנו מספיק כדי לענות על הביקוש

כל הקונים הפוטנציאלים (או לפחות רובם) עברו ל ATI

לכל חנות בארץ יש לפחות 30 קונים ברשימות המתנה..

פורסם

צר לי אבל אתה לא היחיד שמחכה.... גם אני מחכה, כבר שבוע ויום. ואני תקוע עם המחשב המעפן שלי... :(

פורסם

רוצה לשמוע סיפור עצוב?. ב29 לדצמבר הזמנתי את הכרטיס . שמח עד הגג שהיה לי את הכסף לרכוש אותו אחרי חודש אני מגלה שהכרטיס הגיע, אבל "בטעות" נתנו אותו למשהו אחר. חודשיים אחרי, לפני יומיים אני מקבל את הכרטיס ! אני רץ למחשב מחבר את לספק, בודק שהכרטיס עובד לפי המאוורר. פותח את המחשב כדי לראות עם הכל עובד ואני מגלה שהמסך שחור. ולפעמים מתחלף לסגול, אחרי זה אני מנסה להחזיר את הgeforce הישן שלי ומגלה שהוא עובד. ואז אני מתחיל לתהות אולי זה המחשב שלי או המסך, לא היה לי כוח לחבר למחשב אחר לכן חיברתי למסך אחר ועדיין כלום . כאילו הכרטיס לא מגיב. [glow=red, 2, 300]לאאא!!![/glow] אני צורח בחוזקה. אני מתקשר אליהם והם אומרים לי:"אבל בדקנו את הכרטיס! , טוב אז יגיע אחד חדש עוד חודש-חודשיים" ואני לא יכול לחכות עד ה6 שהיה לי כרטיס אני מיואש ותשוש.

מה לעשות,

[shadow=blue, 1, 200]עזרו לי מה כדי לעשות!?!?[/shadow]

לקחת כבר את הradeon 9600 pro? האם הם יתנו לי? בגלל שכבר קניתי את זה למרות שהוא הרוס!. לחנות קוראים pchardware חנות מצויינית ד"א למרות שרק "ארן" שאיתו דיברתי הוא הכי טוב לב. אולי אני יצליח לשכנע אותו. תנו עצות לפני שאני לוקח חבל ותולה את עצמי

פורסם

אין ראדונים מסדרת 9500 בארץ נקודה. רק עוד [glow=חודש]בערך[/glow] יהיה את הכרטיס בארץ...

תזימנו מחו"ל יגיע יותר מהר...

פורסם

לי כבר יש!

בהתחלה אמרו שאין בכלל אז ביטלתי

אחר כך התקשרו להגיד שקיבלו כמה, אז חידשתי ההזמנה.

אחר כך אמרו שבעצם קיבלו 9500 רגיל ולא הפרו אז צריך לחכות.

אחרי שבוע אמרו שיגיע שבוע הבא

אחרי שבועיים אמרו או טו טו מגיע

אחרי 3 שבועות שכחתי ממנו

יום אחד התקשרו בערב ואמרו תשמע משהו מצחיק! הכרטיס שלך הגיע!

לקח עוד יומיים עד שקיבלתי והאמת לא כל כך שונה מ- 440 MX שהיה לי.

השינוי מגיע רק אם מפעילים את כל המסננים שלו אבל אז צריך גם כח מיחשוב שלפנטיום 3 שלי כנראה אין.

פורסם

אני הזמנתי מסימפלטק ואני קבר מחקה שבועים והוא לא הגיע של ATI אז

שיניתי את ההזמנה ל SAPPHIRE ואמרו לי שיגיא ביום ראשון נחייה וניראה :-\

פורסם

אני הזמנתי ספיר והגיע ATI

לא נראה לי שיש בכלל הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים