עבור לתוכן

קיבלתי n95 ורציתי לדעת אם יש תוכנה להרצת xvid/divx?

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את הn95 שלי ורציתי לדעת אם יש תוכנה להרצת xvid/divx?

תודה מראש.

פורסם

תתחדש!

בקהילות של פוקט יש תראד עם המון תוכנות בסטיקי. אני חושב שראיתי שם גם אחת שמריצה קבצים כאלה.

כמה עלה לך?

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק תודה.

132 שקל לחודש X 36 בסלקום(עולה אותו דבר ב2 החברות).

פורסם

תבדוק בשמחה רק אל תשכח לקרוא חוקים :)

יש לך את SmartMovie ו CorePlay

פורסם

אני יבדוק תודה.

132 שקל לחודש X 36 בסלקום(עולה אותו דבר ב2 החברות).

עבדו עליך, לא משנה שבאורנג' הוא עולה 109 שקל, בסלקום הוא עולה 119 עם 45 שקל החזר.

לא מצאתי תוכנה אחת שמציגה DIVX בצורה נומראלית על המכשיר הזה, גם באיכויות נמוכות הוא מקרטע.

פורסם
  • מחבר

דובי זובי

אני במסלול עיסקי וזה המחיר (וגם אני מקבל החזר)

ויש לי גם הנחה מהחברה אז זה לא בדיוק הסכום שאני משלם.

+ תבדוק את זה 109 שקל זה בלי "חבילת דור 3" שחייבים לעשות.

שנה טובה.

פורסם

ניסית להתקין תוכנות נוספות על המכשיר שלך(לדוגמא- אמולטורים של GBA לטלפון)?

פורסם

דובי זובי

אני במסלול עיסקי וזה המחיר (וגם אני מקבל החזר)

ויש לי גם הנחה מהחברה אז זה לא בדיוק הסכום שאני משלם.

+ תבדוק את זה 109 שקל זה בלי "חבילת דור 3" שחייבים לעשות.

שנה טובה.

גם בסלקום זה לא נכלל בשום חשבון, הדבר היחיד שטוב בסלקום היא חבילת הללא הגבלה בדור שלישי ב26 שקל בלבד לחודש, 200MB מסכנים עולים יותר מכפול מזה באורנג'.

ניסית להתקין תוכנות נוספות על המכשיר שלך(לדוגמא- אמולטורים של GBA לטלפון)?

האימולטור עובד מצויין, כמו כן גם רוב המשחקים של סדרה 60, חלק ממשחקי הJAR הכלליים עושים בעיות, אבל כל משחק שמותאם לN73 רץ ללא שום בעיה, החסרון היחידי הוא שכמעט כל המשחקים לא תומכים במצב אופקי.

המכשיר בסה"כ ממש לא רע, הסוללה בגרסא 12 מחזיקה מצויין אם לא משתמשים בו בתור DVD נייד כל הזמן, סרטי 3GP2 בקידוד מייטבי נותנים איכות כמעט כמו של DVD על טלוויזיות רגילות עם הכבל TV וזה ממש מגניב.

למי שיש את המכשיר כדאי גם להתקין דפדפן אופרה, הוא הרבה יותר מהיר וגם מוריד מכמות התעבורה ע"י דחיסה של תמונות וסרטוני פלאש.

פורסם

במחירים כאלו כבר עדיף PSP\DS

ופאלפון פשוט בנפרד

יצא גם יותר זול וגם יתן הרבה יותר תמורה

פורסם

ראיתי באינדקס שהגבת על האשכול הזה ואמרתי לעצמי, מה לקרירין ולמכשירים סלולארים? מאיפה הוא מבין בזה?

עכשיו אני יודע... :-\

האימולטורים של GBA וכל הגיימבויים למינהם הם די על הפנים, אי אפשר להשוות אותם למשחקים של הNGG

התקנתי כמה אימולטורים ואני מעדיף לשחק בסנייק של ה9.2 ובסוניק ג'אמפ

אני זוכר של6600 היה לי ג'יגה וחצי של משחקי NGG על המחשב, חבל שהיה לי רק 512M MMC

פורסם

במחירים כאלו כבר עדיף PSP\DS

ופאלפון פשוט בנפרד

יצא גם יותר זול וגם יתן הרבה יותר תמורה

תמורה לא, זה עוד מכשיר לסחוב עליך, האימולטור עובד לא רע, כמובן שלא מגיע לרמות גראפיות של PSP, אבל מצד שני זה לא בגודל של הירח.

PSP לא נותן לך מצלמה כמו של הN95 ולא נותן לך GPS, בN95 אתה מקבל מכשיר מולטימדיה ממש לא רע, תכונות אופיס מתקדמות, לבדוק את המייל מעולם לא היה קל כלכך, עם עדיין לא הבנת שבשונה ממה שהזכרת הוא לא צעצוע לילדים אז יש לך בעיה גדולה בתפיסה.

כן הN95 הוא מכשיר מאוד יקר, במחיר המלא שלו אפשר לקנות מחשב לא רע, אפילו מחשב נייד טוב, אבל מצד שני הוא גם מחליף אותם לא רע ובהתחשב בניידות שלו הוא שווה את המחיר הזה.

פורסם

אני מבין מספיק לדעת שסלולרים גרועים למשחקים

וגם לשחק באמולטורים על הסלולרי זה לא נוח בגלל השליטה ולפעמים המסך

תמורה לא, זה עוד מכשיר לסחוב עליך, האימולטור עובד לא רע, כמובן שלא מגיע לרמות גראפיות של PSP, אבל מצד שני זה לא בגודל של הירח.

PSP לא נותן לך מצלמה כמו של הN95 ולא נותן לך GPS, בN95 אתה מקבל מכשיר מולטימדיה ממש לא רע, תכונות אופיס מתקדמות, לבדוק את המייל מעולם לא היה קל כלכך, עם עדיין לא הבנת שבשונה ממה שהזכרת הוא לא צעצוע לילדים אז יש לך בעיה גדולה בתפיסה.

כן הN95 הוא מכשיר מאוד יקר, במחיר המלא שלו אפשר לקנות מחשב לא רע, אפילו מחשב נייד טוב, אבל מצד שני הוא גם מחליף אותם לא רע ובהתחשב בניידות שלו הוא שווה את המחיר הזה.

מצלמה שהרבה יותר טובה היום ממצלמה של סלולרי עולה היום 500 שקל

לבדוק מייל דרך סלולרי עולה כסף

ואתה מצחיק אותי על תוכנות אופיס

כן תכתוב תיזה אם כפתורים של סלולרי :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני אולי לא מומחה בסלולרים

אבל אני יודע טוב מאוד מה זה מכשיר ניד ולאיזה שימושים הוא יעיל ולאיזה או לא

אמולטורים והומברו יש בשפע לPSP\DS

הרצת הסרטים בהם יותר טובה

בעניין הGPS

זה הדבר היחיד שבאמת לא תשיג בשילוב של סלולרי פשוט+מצלמה ב500 שקל+ PSP או DS

אבל גם הGPS בתשלום

בקיצור שילמתה הרבה ואתה תשלם עוד יותר

ואולי זה מכשיר שכולל הכל אבל לא בדיוק תצלם בו חתונות

ולא בדיוק תקבל משחקים טובים

פורסם

מלבד שטויות שאתה פולט כי אתה לא מכיר את המכשיר אין בפוסט שלך כלום. איכות ההווידאו שלו שקולה לDVD מלא, 640-480*30 המצלמה שלו מעולה.

כן חסר קצת זום, אבל מעבר לזאת תתקשה למצוא מצלמה שהיא איננה מצלמת מותג שתתן איכות תמונה טובה יותר מהN95.

מצלמה פשוטה יחסית עם איכות נטו גבוהה יותר מהN95 עולה כ700-800 שקל, אתה מקבל זום שזה בונוס.

לN95 אפשר לחבר מקלדות בBT ואז כן אפשר לכתוב גם ספרים שלמים דרכו.

אתה מקבל מכשיר מולטימדיה מעולה, עם מסך איכותי למרות שהוא קטן יחסית הוא עדיין טוב יותר גם מIpod video ומרוב מכשירי הPMP שיש כיום.

כן PSP נותן לך משחקים, אבל מצד שני זה צעצוע.

וברור שגלישה באינטרנט ובדיקת מיילים עולים כסף(וגם זה לא מדוייק בת"א זה לא עולה לך שקל למשל יש לך WIFI פתוח בכל חור), אבל אתה משלם על זה כי אתה צריך את זה. הGPS הוא חינם לגמרי, אני באמת לא מבין מאיפה הקרצת את זה, אתה כולה קולט לוויין(טוב 3) ומחשב את המיקום שלך.

Nokia משחררים חבילות מפות בחינם לכל העולם, בPDA מפות עולות בד"כ יותר מהמכשר עצמו. מלבד זה הcellcom navigator מעולה פשוט תענות להשתמש בו. אם אתה באמת רוצה להשקיע אז תקנה מסך עם כניסת קומפוזיט לאוטו ואז אתה גם מקבל מסך גדול לGPS.

N95 עולה כ4600 שקל בארץ.

פלאפון דור שלישי זול עם אפשרות לשיחות ווידאו כ1200-1300 שקל.

מצלמה פשוטה נתן לך גם 500 שקל.

PSP\DS בארץ עולים כ1800 שקל.

מכשיר GPS פשוט + חבילת מפות עוד כ1500 שקל.

כל אלא נותנים לך פתרון שווה\טוב יותר מאשר הN95 בדבר ספציפי אף אחד לא נותן לך תחליף מלא, כולם ביחד עולים יותר מN95. צא מהסרט שמדובר כאן בצעצוע, אם אתה רוצה להסכב כמו אידיוט עם 4 מכשירים אז תעשה את זה.

פורסם

מה הבעיה עם הנגן של DIVX.COM

http://www.divx.com/mobile

הוא נראה בסדר גמור.

פורסם

מה הבעיה עם הנגן של DIVX.COM

http://www.divx.com/mobile

הוא נראה בסדר גמור.

מקרטע בצורה מחרידה בהגדרות זהות ל3GP/3GP2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים