עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורים לARCTIC COOLING S1 תקציב 60/70 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך במנוחה הוא די חם במנוחה הוא יושב על הסיבות ה55-60 במאמץ משהו כמו 64 אבל עם אולי זה לא הרבה כל כך אבל עם אוברקלוק זה יהיה חם ולעיניין איזה גוף קרור יכול מתאים לכרטיס הזה? חשבתי על VF900-Cu LED השאלה עם הוא מתאים באתר שלהם כתוב שהוא מתאים ל7900 הוא יתאים גם לשלי? ועוד שאלה יש משהו יותר טוב בתקציב הזה?

עריכה

צריך המלצה למאורר טוב בתקציב של 60/70 שקל לגוף קרור לARCTIC COOLING S1 שהמליצו לי פה עליו :xyxthumbs:

תודה לכל מי שעזר ולעוזרים :yelclap:

פורסם

יש ל-ARCTIC COOLING את ה-S1/S2

קירור פאסיבי שנותן ביצועים מעולים ואף עוקף את

הזלמן.

ממליץ.

פורסם

המפרטורות שלך מצויינות ולדעתי תוכל לסחוב גם OC אלא אם כן אתה מתכנן משהו רציני...

פורסם
  • מחבר

אולי הוא יסחוב את הOC אבל הטמפרטורה נמוכה רק בגלל שמתי מאוור 80 מ"מ על הדלת מול הכרטיס מסך המאוור הזה עושה רעש כמו טרקטור:/ אז אני מעדיף להחליף לקרור טוב.. בקשר לקרור הזה ARCTIC COOLING s2 ניתן להוסיף עליו הוא באמת עדיף על הZALMAN ? עם אני יוסיף עליו מאוור טוב זה יעזור גם להוריד את הטמ"פ

עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין הS2 לS1?

פורסם

אולי הוא יסחוב את הOC אבל הטמפרטורה נמוכה רק בגלל שמתי מאוור 80 מ"מ על הדלת מול הכרטיס מסך המאוור הזה עושה רעש כמו טרקטור:/ אז אני מעדיף להחליף לקרור טוב.. בקשר לקרור הזה ARCTIC COOLING s2 ניתן להוסיף עליו הוא באמת עדיף על הZALMAN ? עם אני יוסיף עליו מאוור טוב זה יעזור גם להוריד את הטמ"פ

עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין הS2 לS1?

ההבדל בינהם זה בתאימות,תסתכל באתר מה מתאים למה (דגמים של כרטיסים).

הוא עדיף על הזלמן והוא גם פאסיבי ז"א ללא רעש,יש גם אופציה להוסיף מאווררים

עליו אבל לדעתי זה מיותר מאחר והוא מציג טמ"פ מצוינות במצב FANLESS.

פורסם
  • מחבר

תודה למי שעזר :xyxthumbs: אני ילך על הS1 ואני יקנה עוד מאוור טוב של 80/92/120 מ"מ ויחבר עליו..

אפשר המלצה למאוור טוב בסיבות ה60/70 שקל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים