עבור לתוכן

מישהוא יודע בלוח GA-P35-DS3P איך מעלים זיכרון מ 800 ל 1333??דחוף!!!

Featured Replies

פורסם

[glow=red,2,300]מישהוא יודע בלוח GA-P35-DS3P איך מעלים זיכרון מ 800 ל 1333??דחוף!!![/glow]

פורסם

X38 הוא פשוט עוד שלב בהתפתחות

כלומר אפשר להגיד שהוא שיפור של הP35

מהתוצאות בינתיים תוצאות האוברקלוק שלו מצויינות

http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3077&p=7

פורסם
  • מחבר

X38 הוא פשוט עוד שלב בהתפתחות

כלומר אפשר להגיד שהוא שיפור של הP35

מהתוצאות בינתיים תוצאות האוברקלוק שלו מצויינות

http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3077&p=7

[glow=red,2,300]עוד תגובות בבקשה!!!!!!!![/glow]

פורסם

אני בדיוק שואל את עצמי את אותה השאלה, דפדפף כמה אשכולות אחורה אולי זה יעזור.

פורסם

ניתן לשנות את מהירות הזיכרונות מ 800 ל1333 על ידי התוכנה EasyTune5 של gigabyte (אפשר להוריד אותה מהאתר של גיגהביט)

ההוראות הם לתמונה המצורפת:

1.לחץ על overclocking

2.לחץ על advanced mode

3. העלה עם החצים למעלה את מהירות הזיכרונות עד למהירות הרצויה (1333) ואז לחץ על SAVE.

4. התוכנה תבקש אישור לעשות reset. לאחר הreset המהירות צריכה להיות על 1333.

*ניתן לשנות את מהירות הזיכרונות גם דרך הביוס. לוחצים ctrl+F1 במסך הראשי ומשנים את זה במסך הM.I.T

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ניתן לשנות את מהירות הזיכרונות מ 800 ל1333 על ידי התוכנה EasyTune5 של gigabyte (אפשר להוריד אותה מהאתר של גיגהביט)

1.לחץ על overclocking

2.לחץ על advanced mode

3. העלה עם החצים למעלה את מהירות הזיכרונות עד למהירות הרצויה (1333) ואז לחץ על SAVE.

*ניתן לשנות את מהירות הזיכרונות גם דרך הביוס. לוחצים ctrl+F1 במסך הראשי ומשנים את זה במסך הM.I.T

[glow=red,2,300][glow=red,2,300]אחי אתה מכיר טוב את הלוח?לא מצליח הנה הפרטים:

GA-P35-DS3P

e2160-1.8Ghz

ram 800 MHZ Twister

120 VX FAN Cooling

ואני רוצה לשנות מ 1.8 ל 4.0 GHZ איזה נתונים ומכפלות לתת??? :yelclap:[/glow][/glow]

פורסם

1.לחץ על overclocking

2.לחץ על advanced mode

רואים שאין לך את הלוח.

אל תשנה דרך הEasyTune5, לי היא עשתה רק בעיות.

תעשה הכל דרך מסך הM.I.T בביוס.

בשביל להשיג 1333, אתה תצתרך לראות מה הFSB שלך, (333?) אם כן, אז פשוט תעשה את היחס של הזכרונות במקום AUTO תעשה 4.

ואז הם יהיו על 1333, בנוסף, אני מאמין שהכרונות שלך הם לא 1333 במקור, אז אם הם 800 אני משער שתצתרך להוסיף די הרבה מתח, ולעלות תזמונים בשביל להגיע לכזאת מהירות. לא ממליץ לך בכלל. לא מבין מה הבעיה ב800, זה מספיק מהר.

אבל מחשב שלך, תהנה.

אין צורך בלעשות Ctrl+F1, במצב הזה תוכל לשנות את התזמונים של הזכרונות מה שכנראה אין לך צורך עכשיו.

*** עריכה:

ראיתי רק עכשיו את התגובה האחרונה שלך, אז אני יוסיף כמה דברים.

אל תלך כלכך רחוק. עם המעבד אתה בכלל לא תצליח להגיע ל4Ghz. איזה קירור יש לך?

הייתי ממליץ לך ללכת קודם לכיוון של FSB400, מעבד על מכפלה של 7. זה יתן לך 2800. שזה OC של +1000 !

זכרונות ביחס 1:1, יעבדו על 800. מצויין. לא נראה לי שצתרך להוסיף מתחים, אולי טיפה למעבד.

(אל תשכח לעשות דיסייבל לכל הפיצ'רים שמשנים למעבד את המהירות/מתח, לשים PCIE על 100)

אם אתה תצליח להגיע לזה (לא נראה לי תהיה בעיה), תוכל לנסות לעלות לכיוון הFSB450, שיתן לך 3150 מהמעבד, 900 מהזכרונות. ששם תצתרך להוסיף כבר מתח לFSB+NB, למעבד ולזכרונות קצת.

כמו שאני רואה, אתה לא אוברקלוקר, ואפילו לא קראת את המדריכים.

אני ממליץ לך.

פיטר.

פורסם
  • מחבר

רואים שאין לך את הלוח.

בשביל להשיג 1333, אתה תצתרך לראות מה הFSB שלך, (333?) אם כן, אז פשוט תעשה את היחס של הזכרונות במקום AUTO תעשה 4.

ואז הם יהיו על 1333, בנוסף, אני מאמין שהכרונות שלך הם לא 1333 במקור, אז אם הם 800 אני משער שתצתרך להוסיף די הרבה מתח, ולהוריד תזמונים בשביל להגיע לכזאת מהירות. לא ממליץ לך בכלל. לא מבין מה הבעיה ב800, זה מספיק מהר.

אבל מחשב שלך, תהנה.

אין צורך בלעשות Ctrl+F1, במצב הזה תוכל לשנות את התזמונים של הזכרונות מה שכנראה אין לך צורך עכשיו.

בהצלחה בכל אופן.

פיטר.

[glow=red,2,300][glow=red,2,300]אחי אתה מכיר טוב את הלוח?לא מצליח הנה הפרטים:

GA-P35-DS3P

e2160-1.8Ghz

ram 800 MHZ Twister

120 VX FAN Cooling

ואני רוצה לשנות מ 1.8 ל 4.0 GHZ איזה נתונים ומכפלות לתת???

זה במקור מה שאני רוצה להגיע!!![/glow][/glow][br]פורסם בתאריך: 17.09.2007 בשעה 03:30:39

רואים שאין לך את הלוח.

ואז הם יהיו על 1333, בנוסף, אני מאמין שהכרונות שלך הם לא 1333 במקור, אז אם הם 800 אני משער שתצתרך להוסיף די הרבה מתח, ולעלות תזמונים בשביל להגיע לכזאת מהירות. לא ממליץ לך בכלל. לא מבין מה הבעיה ב800, זה מספיק מהר.

אבל מחשב שלך, תהנה.

*** עריכה:

הייתי ממליץ לך ללכת קודם לכיוון של FSB400, מעבד על מכפלה של 7. זה יתן לך 2800. שזה OC של +1000 !

זכרונות ביחס 1:1, יעבדו על 800. מצויין. לא נראה לי שצתרך להוסיף מתחים, אולי טיפה למעבד.

(אל תשכח לעשות דיסייבל לכל הפיצ'רים שמשנים למעבד את המהירות/מתח, לשים PCIE על 100)

אם אתה תצליח להגיע לזה (לא נראה לי תהיה בעיה), תוכל לנסות לעלות לכיוון הFSB450, שיתן לך 3150 מהמעבד, 900 מהזכרונות. ששם תצתרך להוסיף כבר מתח לFSB+NB, למעבד ולזכרונות קצת.

אני ממליץ לך.

פיטר.

כבר היגעתי ל 3.6 אבל לא מספיק עוד עוד ועוד[br]פורסם בתאריך: 17.09.2007 בשעה 03:42:29

רואים שאין לך את הלוח.

אבל מחשב שלך, תהנה.

*** עריכה:

אני ממליץ לך.

פיטר.

[glow=red,2,300] :xyxthumbs:אתה יכול לדבר איתי במסנז'ר???[/glow]

פורסם

אני לא מכיר את הלוח כלכך טוב (יש לי DS4 מלפני שבועים). אבל אני חושב שבגלל האוברקלוק יש לך בעיות וגם אני לא בטוח שהזיכרונות שלך יעמדו בזה הם רק 800 ולדעתי תוכל להגיע בקושי 1100 עם תזמונים גבוהים יותר וקצת מתח. (למה אתה צריך 1333)

פורסם

אני לא מכיר את הלוח כלכך טוב (יש לי DS4 מלפני שבועים). אבל אני חושב שבגלל האוברקלוק יש לך בעיות וגם אני לא בטוח שהזיכרונות שלך יעמדו בזה הם רק 800 ולדעתי תוכל להגיע בקושי 1100 עם תזמונים גבוהים יותר וקצת מתח. (למה אתה צריך 1333)

בדיוק כמו שאני אמרתי, 1333 הוא לא יראה מהזכרונות האלה.

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו שאני אמרתי, 1333 הוא לא יראה מהזכרונות האלה.

[glow=red,2,300]מה הקשר עברנו נושא למעבד חברה נא להיתעדכן אבל תודה על הניסיון לעזור!!![/glow]

פורסם

1. לדעתי הזיכרונות שלך לא יצליחו להגיע ל1333 (הם לא היו יציבים). לדעתי הם יגיעו ל 1100.

2. בגלל הOC המהירות בס השתנתה ולכן לא בטוח שיש מחלק מתאים שיאפשר לך לעבוד ב1333.

פורסם

אפשר תמונה של המעבד רץ על 3.6 במאמץ?

לא נשמע סביר שהדבר הזה יציב...

פורסם

אפשר תמונה של המעבד רץ על 3.6 במאמץ?

לא נשמע סביר שהדבר הזה יציב...

המעבד הזה הוא אחד האובר קלוקרים הטובים, לא אמורה להיות בעיה להחזיק אותו סביבות ה3.5 יציב (עם הוספת מתח כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים