פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים תשים לב שהאחריות היא לא של פנדה אלא של היבואן.והחלפה לפי התקנון זה מ6 פיקסלים שרופים ולא משנה איפה ואיך (בקבוצה או באיזור מסויים).חוץ מזה אחלה מסך, עד עכשיו הייתי מרוצה אבל הגיע הזמן בשבילי להחליף כ.מסך ואני מחכה לנובמבר.אם עיקר השימוש זה משחקים וסרטים אז יש את ה226 של סמסונג...
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר האחריות של ה3 שנים על ידי היבואן הפיקסל שרוף נאמר לי החלפה מידית טוב נקווה לטוב אגב לשימוש ממושך במחשב (עשיית מוזיקה) וטיפה סרטים וטיפה משחקים
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים תראה גם לי אמרו החלפה של פיקסל שרוף במקום ואפילו יומיים אחרי.כשהגעתי לסניף שלהם פתאום המדיניות השתנתה.פתאום המוכרים התחילו להתקשר לכל מיני מנהלי שרות לקוחות- שאמרו מה שאמרתי לך.כדי לחסוך לך מה שקרה לי (נסעתי במיוחד לחנות ואני לא כלכך נייד- הגעתי עם מחשב נייד- לא נתנו לי לפתוח את הקופסה עד שלא שילמתי והעדיפו שלא אבדוק את המסך בחנות- ואז התברר סיפור אחר ממה שאמרו בטלפון בנוגע לאחריות) החלטתי להגיב, אני משתדל להגיב רק כשאני בטוח במה שאני אומר או כשאני שואל...אני מרוצה מהמסך ללא פיקסלים שרופים וקיבלתי פאנל S-IPS, אבל שתדע מה קרה לי עם פנדה ושתהיה מוכן...
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים בחירה מצוינת: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_26.html
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר איזה יופייייייייייייייייי אני עכשיו מחובר עם המסך איזה מסך לעומת ה17 אניץ CRT שלי מרוצה עד הגג קניתי במזומן אז יצא 2080 שקל ההשקעה הכי טובה שלי בחצי שנה האחרונה ללא פיקסלים שרופים ללא כלום אגב התעודת אחריות איך היא נראת?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים איזה יופייייייייייייייייי אני עכשיו מחובר עם המסך איזה מסך לעומת ה17 אניץ CRT שלי מרוצה עד הגג קניתי במזומן אז יצא 2080 שקל ההשקעה הכי טובה שלי בחצי שנה האחרונה ללא פיקסלים שרופים ללא כלום אגב התעודת אחריות איך היא נראת? איזה REV? כתוב על הקופסא ועל המסך מאחור, ליד איפה שכתוב שהוא מיוצר איפה הוא מיוצר? איזה פאנל קיבלת? יש פיקסלים שרופים?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר איזה REV?כתוב על הקופסא ועל המסך מאחור, ליד איפה שכתוב שהוא מיוצראיפה הוא מיוצר?איזה פאנל קיבלת?יש פיקסלים שרופים?RAV A04פאנל איפה רואים???היבואנים הרשמיים זה CMS אגב אני לא רואה שום תעודת אחריות של היבואן אין דפים בעיברית ביכלל בקופסא חוץ מהחוברת של האזהרותאין פיקסלים שרופים ;D
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים כך מוודאים את סוג הפנל:You can find out the matrix type in the monitors service menu. To do so, shut the monitor down with the Power button, then turn it on again keeping the Menu and + buttons pressed. When the monitor wakes up you should release those buttons and, after a second, press the - button. The result is shown above: the RT803 code denotes an S-IPS matrix whereas an S-PVA matrix would be indicated with the UW473 code
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים RAV A04פאנל איפה רואים???היבואנים הרשמיים זה CMS אגב אני לא רואה שום תעודת אחריות של היבואן אין דפים בעיברית ביכלל בקופסא חוץ מהחוברת של האזהרותאין פיקסלים שרופים ;Dהקבלה משמשת כתעודת אחריות
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר כך מוודאים את סוג הפנל:You can find out the matrix type in the monitors service menu. To do so, shut the monitor down with the Power button, then turn it on again keeping the Menu and + buttons pressed. When the monitor wakes up you should release those buttons and, after a second, press the - button. The result is shown above: the RT803 code denotes an S-IPS matrix whereas an S-PVA matrix would be indicated with the UW473 codeתודה על ההסבר אז יש לי RT803 כלומר S-IPS [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 13:15:48הקבלה משמשת כתעודת אחריותיש לי קבלה רק של PANDASלא אמורה להיות גם בתוך הקופסה של היבואנים CMS???מישהו שקנה תדגם יכול להגיב לי?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אני גם קניתי את המסך מפנדה, ולא קיבלתי תעודת אחריות. הם אמרו שאין ולא צריך, מספיק להראות את הקבלה (של פנדה)
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אני גם קניתי את המסך מפנדה, ולא קיבלתי תעודת אחריות. הם אמרו שאין ולא צריך, מספיק להראות את הקבלה (של פנדה)אחלה תודה אחי שיהיה לכולם חג שמח אם יש שאלות אני פה
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים כך מוודאים את סוג הפנל:You can find out the matrix type in the monitors service menu. To do so, shut the monitor down with the Power button, then turn it on again keeping the Menu and + buttons pressed. When the monitor wakes up you should release those buttons and, after a second, press the - button. The result is shown above: the RT803 code denotes an S-IPS matrix whereas an S-PVA matrix would be indicated with the UW473 codeדרך טובה, למרות שהרבה יותר פשוט להסתכל מהצד על תמונה שחורה. פאנל S-IPS יהפוך לסגול בצורה כה ברורה שאי-אפשר לפספס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.