פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אין מדבקה כזאתי. סתם לוגו.עם ויסטה זה לא יגיע מן הסתם, כי ויסטה לא תגיע עם מדבקת "מואשר ויסטה".וכגבר אמרנו שעם לוחות זה לא מגיע ככה שלא נשאר כלום...
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים לוגו יש, אני לא אומר שלא.פשוט הלוגו הזה לא מונפק כמדבקה אלא רק מסתובב ברשת / מודפס על אריזות.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים אין מדבקה כזאתי. סתם לוגו.עם ויסטה זה לא יגיע מן הסתם, כי ויסטה לא תגיע עם מדבקת "מואשר ויסטה".וכגבר אמרנו שעם לוחות זה לא מגיע ככה שלא נשאר כלום...אם זה כן, זה היה מצחיק.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר ואם התקינו לי וינדוס ויסטה בחנות (לא בזמן שקניתי את המחשב) אז אני מקבל את זה?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מקסימום ישימו לך מדבקת רשיון. ד"א, אם אני לא טועה, ראיתי מדבקות כאילו (לוגו) על ניידים... אז אולי ישתלם לך לרכוש לפטופ או להכנס לחנות עם מפוח וסכין, ולשדוד את המדבקות..
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר כן גם אני ראיתי כאלו על ניידים. אבל גם ראיתי ב EBAY הם מוכרים מדבקה כזאת + מדבקה של core 2 duo במבצע!! חח סתם תיהיתי כי התקינו לי vista באיזו חנות ולא שמו לי כזה. וההצעה שלך היא אחלה, מחר אני אעשה את זה תודה! אם לא ילך לי אני אאלץ לקנות לפטופ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.