עבור לתוכן

טמפרטורת מעבד

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

בשעה טובה קיבלתי את שאר הרכיבים שהזמנתי (לוח אסוס A7N8X דלוקס, 2X WINBOND 256MB, VANTEC AEROFLOW), והתקנתי אותם במערכת יחד עם ה T-Bred B 1700 שלי.

מה הטמפרטורה במצב מנוחה ותחת עומס שאתם מקבלים עם אותו מעבד (ללא המהרה) ואותו פתרון קרור?

במצב מנוחה הוא נותן לי כ-35 מעלות, ותחת עומס בינוני-גבוה 44 מעלות.

בנוסף לכך, עד כמה אמינה הקריאה של המתחים? המתח למעבד נראה כ 1.66 וולט למרות שהוא אמור להיות 1.6 בלבד.

(שאר המתחים - 3V =3.3, 5V =4.8, 12V = 13).

יש לי הרגשה שאני צריך להחליף ספק.

בכל מקרה, ההתקנה של חלונות 2000 נתקעת, לאחר שהוא טוען את הדרייברים ואומר Starting Windows 2000 (לפני ההתקנה), ייתכן שהמערכת קורסת תחת עומס בגלל הספק? ניסיתי להוריד את התדר של הזיכרון ו המעבד ל 100 מה"ז ולנטרל כל רכיב לא קריטי, שום דבר לא עוזר.

פורסם

מזל טוב, הזיכרון שלך גמור ;D

תוריד ממדור ההורדות את התוכנה ההיא MEMTEST86, שתרוץ על הזיכרון...

היה לי אותה בעייה במחשב של אחותי בסוף הצ'יפ של הזיכרון היה פגום..

פורסם

זה הגיוני אגב שהלוח נותן לך OVERVOLTAGE, מה שמביא לך 1.66 במקום 1.6, אגב הטמפרטורה עם OC או לא ?

פורסם
  • מחבר

הזיכרון נראה תקין לחלוטין. הרצתי עוד אתמול LOOP אחד של MEMTEST, הוא נגמר ללא תקיעות או שגיאות.

KoM,

למה שהלוח יתן לי OVERVOLTAGE אם ביקשתי ממנו לתת למעבד רק 1.6 וולט?

בכל מקרה, הטמפרטורה במהירות ברירת מחדל (1470 מה"ז). אם אני נותן למחשב לשבת ב CMOS במסך של ניטור הטפרטורה כ 5 דקות, הטמפ' עולה ל40 מעלות.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

מה לכל הרוחות, הרצתי עוד LOOP של MEMTEST, לא היה לי משהו יותר טוב לעשות בינתיים, יש לי זיליון שגיאות.

אני אבודד את המקל הפגום ונראה מה יקרה.

עדכון נוסף: חזרה לנקודת התחלה, כל אחד מהזכרונות לבד עובד יופי.

פורסם
  • מחבר

מסקנה סופית: לוח לא תקין, כל זיכרון שיושב בסלוט 2 או 3 מחזיר שגיאות.

בכל מקרה, אף אחד לא ענה בנוגע לטמפ'. מישהו יכול בבקשה לתת קצת אינפורמציה?

פורסם

תראה אולי אפשר להחליף לסטיק אחד.

בכל מקרה סטיק אחד עדיף ב OC ...

פורסם
  • מחבר

למה להחליף לסטיק אחד? הסלוטים השני והשלישי לא תקינים, פשוט יחליפו את הלוח והכל יהיה בסדר. מלבד זאת אם אני אעבור לסטיק אחד אני לא אוכל להשתמש בשני ערוצי DDR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים