עבור לתוכן

התלבטות בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום!

ברצוני לקנות כרטיס מסך, ולאחר התייעצות עם החנות Tms, הומלץ לי לקנות את הכרטיס Gigabyte radeon 1950pro 256mb zalman cooling

נאמר לי שהכרטיס עם גוף קירור שקט ואיכותי ז"א יקרר יותר טוב מהסטוק שמקבלים עם הכרטיס.

עכשיו יש עוד כרטיס של sapphire radeon 1950pro 512mb, האם הוא יותר טוב מהכרטיס הראשון?

האם זה משנה הגוף קירור, מה היתרונות בכרטיס הראשון לעומת השני ומהם החסרונות, מה כדי לי והאם gigabyte יותר טובה מ sapphire מבחינת כרטיסים גרפיים?

אודה אם תעזרו לי, ;D

וחג שמח לכולם! :biggrimjackbox:

פורסם

לדעתי, הדבר החכם ביותר לעשות זה לקנות עכשיו את ה 1950PRO או אפילו ה GS ועוד שנה-שנה

וחצי לשדרג לכרטיסי DX10 שיהיו חזקים משמעותית כי האמת שכרטיסי ה DX10 של ימינו הם לא משהו,

אם לשדרג לכרטיס של DX10 אז כבר לקחת את ה 8800GTS 320MB שעולה מינימום 1500.

עכשיו, לענות לך על השאלות.

ה 8600GTS יותר חלש מה Pro , גם אם לא ממש משמעותית, הוא עולה יותר בגלל התמיכה ב DX10, וכמו שאמרתי, לדעתי לא שווה את זה.

גם Gigabyte וגם Sapphire הן חברות טובות, Gigabyte יותר גדולה והכל, אבל ההבדל לא צריך להטריד אותך, שניהן איכותיות.

היתרון ב Zalman הוא בעיקר שהוא יהיה שקט יותר, כי אני לא חושב שאתה הולך לעשות OC, ואם היית רוצה לעשות, אז PRO הוא לא הכרטיס המתאים.

היתרון ב512MB מופיע רק ברזולציות גבוהות, נגיד בשביל 1280X1024 אתה לא תצטרך, או יותר נכון, כיום אתה לא תצטרך, אבל עד שתצטרך הכרטיס כבר לא יסחוב מסיבות אחרות. איזה מסך יש לך ?

פורסם
  • מחבר

אז אם ה 8600gts חלש קצת מה 1950pro אני מעדיף את ה8600gts כי ה 1950pro מלא בבעיות לעומת ה 8600gts. לא כך?

פורסם

לא יודע, לא נראה לי. אני מבין שקראת כאן על אנשים שיש להם בעיה עם ה 1950, חפש בגוגל 8600GTS + PROBLEM ותראה שיש גם מלא תוצאות של אנשים שהייתה להם בעיה עם ה 8600.

אני חושב רוב הבעיות זה או מאנשים שהתעסקו עם הכרטיס מסך שלהם וניסו לעשות OC בלי להיות לחלוטין בטוחים

במה שהם עושים, אנשים עם ספק כוח שהוא לא חזק מספיק ( ה1950Pro הוא כרטיס די כבד מבחינה זו ) או אנשים שקנו מיצרן לא מוכר וגרוע.

זאת לא אשמת Ati או Nvidia אם היצרן סיפק כרטיס פגום.

אנשים שמתעצבנים על יצרנית שבבים ומחליטים לא לקנות מהם יותר, סתם עושים רוח. כל עוד תקנה מחברה טובה כמו Sapphire או Gigabyte הסיכוי שהכרטיס יהיה פגום הוא מאוד קטן, ואם למרות זאת הוא כן פגום, יחליפו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים