עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת נגן חדש - Creative Zen

Featured Replies

פורסם

אני כבר מלא זמן מת לקנות נגן חדש אבל חיכיתי לאחד שממש יענה על הדרישות שלי ועכשיו ראיתי שעומד לצאת הזן החדש הזה..

לדעתי הוא כמעט מושלם, נגן פלאש קופמפקטי עם נפח לא רע.

אז יש לי כמה שאלות עליו:

1. מתי הוא אמור להגיע לארץ? והאם כדאי לקנות אותו בארץ או בחו"ל?

2. הנפח שלו סביר ואני מעדיף יותר (דרך אגב אני רוצה את ה-16 GB) ושמעתי שאפשר להוסיף לו עוד כרטיס זיכרון, אז מה הכרטיס הזיכרון עם הכי הרבה נפח שאפשר להשיג?(אם אפשר קישור זה יעזור לי נורא)

3. איך הוא מבחינת הסאונד?

וגם הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא באמת כזה טוב כמו שהוא נראה?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אני לא יודע בדיוק מתי הוא אמור להגיע לארץ.

נגני קריאטיב בדרך כלל נמכרים במחירים יקרים בארץ, לכן כדאי יותר לקנות אותם בחו"ל. הם גם כן לא עושים בעיות ככה שלא צריך לדאוג לגבי האחריות..

הזן תומך בכרטיסי SDHC שמגיעים היום לנפח של 8 גיגה. בעתיד כרטיסים כאלו יכילו 16 ו-32 גיגה זכרון.

אין הרבה חוות דעת עליו באינטרנט, אבל כמו כל נגן אחר של קריאטיב האיכות סאונד שלו אמורה להיות מעולה, הטופ שבנגני ה-MP3.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אבל אם אפשר יש לי עוד שאלות:

1. כדי לקנות מחו"ל צריך כרטיס אשראי נכון? אף פעם לא קניתי משהו מחו"ל אז אני לא מבין כלום, יש מצב להסבר קטן? אני יודע שצריך להירשם לאיזה שהוא אתר וכל מיני כאלה אבל אני לא מבין בזה עוד כלום, אז אם אפשר בבקשה הסבר קטן. תודה.

2. לגבי הכרטיסי SDHC האלה, אפשר גם לקנות אותם בחו"ל? והאם זה כדאי בכלל? ומתי לדעתכם הכרטיסים האלו יכילו 16 ו-32 ג'יגה?

3. יש הבדל באיכות הסאונד של נגן פלאש לנגן HD? כי חשבתי אולי לקנות את ה-ZVM, והאם יש הבדלים אחרים בין נגן פלאש ונגן HD?

תודה רבה לעוזרים!! :hi:

פורסם

לא קשור אם זה HD או פלאש לאיכות הסאונד. פשוט בנגני HD כמו הZVM משקיעים יותר באיכות הסאונד מכיוון שהוא יותר יוקרתי. אבל בכללי אין שום קשר.

אני לא חושב שהzen החדש יפול מהZVM באיכות הסאונד.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

עכשיו רק אם אפשר לענות גם על השאלות האחרות בבקשה, זה נורא יעזור לי.

תודה רבה לכל העוזרים!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל אבל אף אחד לא ענה עדיין, אז אם אפשר בבקשה לענות לי על השאלות האחרות?

סבבה תודה אבל אם אפשר יש לי עוד שאלות:

1. כדי לקנות מחו"ל צריך כרטיס אשראי נכון? אף פעם לא קניתי משהו מחו"ל אז אני לא מבין כלום, יש מצב להסבר קטן? אני יודע שצריך להירשם לאיזה שהוא אתר וכל מיני כאלה אבל אני לא מבין בזה עוד כלום, אז אם אפשר בבקשה הסבר קטן. תודה.

2. לגבי הכרטיסי SDHC האלה, אפשר גם לקנות אותם בחו"ל? והאם זה כדאי בכלל? ומתי לדעתכם הכרטיסים האלו יכילו 16 ו-32 ג'יגה?

תודה רבה לעוזרים!! :hi:

אני חייב תשובות כמה שיותר מהר כי אני עוד מעט עוזב את הארץ (עוד חודש וחצי בערך) ואני רוצה להספיק לקנות את הנגן מחו"ל.

תודה לעוזרים.

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת, משהו קצת יותר ענייני...

פורסם
  • מחבר

שיניתי ואני מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי! אין לי את מי לשאול חוץ מכם, כי אני לא מכיר אף אחד שמבין בנגנים וכו'.

אז בבקשה תענו לי!

תודה רבה לעוזרים. :)

פורסם
  • מחבר

מצטער שוב שאני מוסיף הודעה כפולה, אבל אף אחד לא עונה לי.. :nixweiss:

בבקשה תעזרו לי ותענו לי על השאלות ששאלתי, אין לי מקום אחר לשאול את השאלות האלה.

אלא אם כן אתם מכירים איזה שהוא אתר אחר שעוסק בנגנים, אם אתם מכירים אתר אחר של נגנים תוכולו להביא לי קישור? אני כבר מת לקנות את הנגן הזה!

אז בבקשה אם אין לכם תשובה לפחות תנו לי אתר אחר שבו אוכל לשאול.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים