פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מתי התגייסתם?.כאילו עד עכשיו ראיתי שאני מתגייס ב1/5 והיום דחו לי את זה ל1/10.לא שזה רע אבל פשוט אני רוצה לדעת מתי אני מתגייס, או יותר נכון מתי מתחילים את הקורס קדצ(בהנחה שנכנסתי לגאמא/ממרמ). כי הבנתי שזה בא לפני הטירונות ולא אחרי כמו שחלק אמרו..
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מדברים על איתור חמ"ן..מה נסגר עם האתר שלהם? (ו-idf.il) בכלל..יש לי באיזור השבוע להירשם.. אבל האתר מת..
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר מהה שהבנתי לא משנה לאיזה יחידה של גאמא תתקבל תמיד יהיה קדצ.בכל אופן נניח שזה לממרמ, לא עקרוני. לי משנה מתי מתחילים תצבא(טירונות או קדצ מה שבא קודם).
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מהה שהבנתי לא משנה לאיזה יחידה של גאמא תתקבל תמיד יהיה קדצ.בכל אופן נניח שזה לממרמ, לא עקרוני. לי משנה מתי מתחילים תצבא(טירונות או קדצ מה שבא קודם).גאמא זה בסדיר ולא קדצ. ממרמ- קדצ.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר שיהיה, אז תניחו לממרם..זה לא משנה כי ליוצאי יג יש תאריך משלהם.. יש פה מישהו?
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים עתודאי יג שהולך לממרם עושה את זה קדצ מאז הקורס האחרון שהיה (לפני זה לא היה קדצ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.