פורסם 2003 במרץ 622 שנים שלום.לפני כמה זמן ה CD ROM שלי לא קורא כלום ! ומה שמוזר זה קורה אחרי שאני מכניס את הדיסקים שצרבתי של OFFICE DEPOT . כן אני יודע שזה חרא דיסקים אבל איו בררה . וה CD ROM לא קורא כלום . נראה לי שהו הלך לעולמו :-[ אבל זה ככה קרה לי לפני חן הלכו לי כבר 2 CD ROMS בגלל הדיסקים הצרובים (לא OFFICE DEPOT) . יכלו להיות שזה בגלל ה דיסקים ושה CD ROM מתאמץ יותר מידי . ומאתי שהו קרא את ה דיסקים הוא כאילו התאמץ לקרוא אותם . (פשוט אחרי הרבה זמן הוא נכנס ל דיסק . (כול זה קרא בעבר לפני שבוע).אתם יכולים להגיד לי מה זה . כי זה פשוט משגע אותי אין לי כול כך הרבה כסף כידי לקנות CD ROM אחרי חודש. אם אתם יודע מה זה אז תגידו מה אני צריך לעשות כידי שזה לא יקרא בעתיד.בבקשה תעזרו לי !
פורסם 2003 במרץ 622 שנים זה לא נראה לי קשור לדיסקים (למרות שיש דיסקים זולים "שמתפוררים" בתוך הכונן)אתה בטוח שזה קורה לך רק אחרי דיסקים צרובים?
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר תשובה ל - G-FoRcE כן זה קרה אחרי שהכנסתי את ה דיסקים הצרובים ( אין לי דיסקים מקורים) . זה נראה הכי הגיוני . איך יכול להיהרס CD ROM סתם ככה. תשובה ל- !_Nike_! הכונן לא קורא כלום . אפילו את ה LASER LENSE CLEANER לא קורא .
פורסם 2003 במרץ 622 שנים לפי התגובה שלך לGeForce אני מבין שהנקודה נגד המדיות של OfficeDepot היא סתמית לחלוטין ובלי כל קשר אתה העלת זאת כתירוץ.זה בכל זאת אפשרי, אבל תחשוב מה יכול לגרום לזה. מה עוללת לכונן האופטי באותו איזור תקופה בה הרסת את הקודם לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.