עבור לתוכן

בעיה - רק שני רמקולים עובדים מתוך 5.1 (אף אחד לא מצליח לעזור??.....)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גבר הרמקוילם אצלי כבר כמה שנים... אפילו נראה שאין כבר אחריות.. עכשיו איפה נראה לכם אפשר לקנות דבר כזה?

• תגובות 40
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גבר הרמקוילם אצלי כבר כמה שנים... אפילו נראה שאין כבר אחריות.. עכשיו איפה נראה לכם אפשר לקנות דבר כזה?

קודם כל יכול להיות מאוד שיש בעייה עם הרמקולים, דבר שני לפי איך שהם מחוברים אצלך אני מבין שהכרטיס קול לא עושה שום קידוד משלו ואיך שהסאונד אמור להיות ככה הוא עובד, הכוונה שאם הקובץ לא קודד ל 5.1 הכרטיס לא יקודד אותו לכל הרמקולים.

תנסה להכניס סרט DVD מקורי ותנסה לראות אם יש לך 5.1 אם לא, תנסה לבדוק את הרמקולים ז"א תחבר את האחוריים למקום של הקדמיים במגבר, אם לא עובדים אז הם מקולקלים אם עובדים אז יש לך בעייה אם הכרטיס קול.

אם כל ה 5.1 עובד בסרט DVD אז תבדוק את ההגדרות בכרטיס קול, אני די בטוח שיש לך אופצייה להפעיל את כל הרמקולים, רוב כרטיסי הקול היום יש מספיק מפענחים לעניין.

פורסם

עכשיו יש מישהו שיכול לעזור לי? אני שומע ב2.1 במקום 5.1 גם במשחקים (חדשים שתומכים 5.1 למשל MOH) בשירים וסרטים

הדריוור הוא הכי עדכני

לך לאפשרויות של המשחק (לא משנה אם מתוך המשחק או אם אפשר מתוך XP), ושם אמור להיות לך אפשרות ל-STEREO או SURROUND ;)

פורסם

לך לאפשרויות של המשחק (לא משנה אם מתוך המשחק או אם אפשר מתוך XP), ושם אמור להיות לך אפשרות ל-STEREO או SURROUND ;)

בMOH אני עושה test 5.1... ואת הסנטר והסאב הוא משמיע בשני הקידמיים, שמאל בשמאל ימין בימין, ימין אחורי בימין קידמי ושמאל אחורי בשמאל קידמי

ד"א בrealtek hd audio manager בבדיקת סראונד הכל עובד

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי בדיקה כל הרמקולים פועלים... וטובים אבל שאני שומע מוזיקה רק 2.1 עכשיו.. מישהו ממכם אולי יודע איך להפעיל את האפשרות של ה-5.1 גם במוזיקה כתבתי בהתחלה את הפרטים של הכרטיס... :nixweiss:

פורסם

בMOH אני עושה test 5.1... ואת הסנטר והסאב הוא משמיע בשני הקידמיים, שמאל בשמאל ימין בימין, ימין אחורי בימין קידמי ושמאל אחורי בשמאל קידמי

ד"א בrealtek hd audio manager בבדיקת סראונד הכל עובד

יש לי נסיון עם הדרייבר של REALTEK, שים את הרמקולים בהתאם אליו, אם המשחק דפוק זאת בעיה של המשחק...

פורסם

ככה הגדרתי אותו

4qfmh3k.jpg

פורסם

אני מציע שתשתמש בחוברת ההדרכה שאני מאוד מקווה שעדיין יש לך כ-REFERENCE, ועל פיה תחבר ותקנפג בדרייבר את הרמקולים, ככה בטוח אין טעויות. כשאני עשיתי את הביקורת על סט הסראונד ההוא, עשיתי בדיוק ככה, והקונפיגורציה נראתה הרבה יותר מסודרת...

פורסם

הLR לא בחיבור הנכון לדעתי

פורסם

אני מציע שתשתמש בחוברת ההדרכה שאני מאוד מקווה שעדיין יש לך כ-REFERENCE, ועל פיה תחבר ותקנפג בדרייבר את הרמקולים, ככה בטוח אין טעויות. כשאני עשיתי את הביקורת על סט הסראונד ההוא, עשיתי בדיוק ככה, והקונפיגורציה נראתה הרבה יותר מסודרת...

החוברת של הלוח אם או של הרמקולים?

הLR לא בחיבור הנכון לדעתי

אז לאין לחבר?

פורסם

הכוונה לחוברת של הלוח אם.

לחבר לזה בצד שמאל שלא דולק.(מול הLR)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים