פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים קניתי מחשב חדש עם לוח P5K-E והכרטיס קול המובנה הוא sound max עכשיו או שזה לא מזההה את זה או שאני לא יודע איך להגדיר את העניין הורדתי את הדרייברים הכי חדשים זה לא פתר כלום יש לי וינדוס ויסטה ומעערכת 5.1 של לוג'יטק ה-x-530
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הוי הויאם אתה שומע מוזיקה-תשמע רק מה2 קדמיים,סנטר וסאב וופרבסרטים תשמע גם דרך האחורייםאם חיברת את המערכת דרך המפצל שהגיע בחבילה תשמע בדיו את אותו דבר מכל רמקול(אם זה מחובר למחשב)
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר אבל אני שומע רקמהשניים הקדיים וזהו... לא סנטר לא כלום הכל מחובר כמו שצריך יש לי שישה חיבורים לרמקולים בכרטיס קול כאילו ואני לא מבין למה אני לא שומע.. ואני מעדיף לשמוע בכולם גם אם זה אותו הדבר שומעים הרבה יותר טוב... עכשיו איך אני עושה את זה?? ו- איזה מערכת רמקולים זאת? גבר... כתבתי הכל....................
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים כמו שכתבתי,כדי לשמוע מכולם אותו דבר אתה מחבר אותם בעזרת המפצל,ואז את המפצל אתה מחבר בעזרת כבל של RCA-PL לחיבור הירוק הסטנדרטי
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר גם אם יש לי שישה חריצים לרמקולים ותמיכה ב5.1 מה הקטע!?!? אין מצב בעולם שאסוס יעשו דבר כזה בלי לספק בכלל מפצל... חייבת להיות דרך לעשות את זה דרך התוכנה או משהו...וכל הרמקולים מחוברים לסאב ולמחשב מחוברים רק שלושה חוטים ירוק כתום ושחור..
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים תסתכל קודם כל שבהגדרות רמקולים בווינדווס הוא מוגדר על מערכת רמקולים 5.1אם כן נסה להוריד ac3filter
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אני רואה שהבנת הנקרא לא חזק במיוחד אצלך.המפצל מגיע עם הרמקולים.אני יודע בדיוק איך הם מתחברים.שאלת אותי איך לגרום שישמעו מכולם את אותו דבר -הסברתי לךאתה רוצה שישמעו רגילתחבר לפי הצבעים של הכבלים ותגדיר נכון בכרטיס קול עם דריבר עדכני.מוזיקה לרוב תשמע דרך ה2 קדמיים והסאב
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר אני רואה שהבנת הנקרא לא חזק במיוחד אצלך.המפצל מגיע עם הרמקולים.אני יודע בדיוק איך הם מתחברים.שאלת אותי איך לגרום שישמעו מכולם את אותו דבר -הסברתי לךאתה רוצה שישמעו רגילתחבר לפי הצבעים של הכבלים ותגדיר נכון בכרטיס קול עם דריבר עדכני.מוזיקה לרוב תשמע דרך ה2 קדמיים והסאבאוי.... אתה סוג של טיפש... אני מבין טוב מאודדדד אבל לא מגיע שוםםםם מפצל עם הרמקולים האלה... ןאתה מוזמן לבדוק!
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים קודם כל תירגע, אפחד פה לא חייב לך כלום.דבר שני, באיזה תוכנה אתה משתמש לסרטים? WINAMP לא תומך בסראונד... באיזה תוכנה אתה כן משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.