פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אם יש לי לדוגמא שני כוננים קשיחים:1) כונן קשיח א' 60 ג'יגה2) כונן ב' קשיח 40 ג'יגהכשאני מפרמט ומחלק למחיצות ..... איך אפשר לעשות שכונן קשיח א' יהיה כמחיצה אחת של 60 ג'יגה וכונן קשיח ב' יהיה כמחיצה שנייה של 40 ג'יגה??
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר אבל איך אני עושה שעל כל כונן תהיה מחיצה אחת?? או שהמחשב עושה לבד כבר....יכול להיות שמחיצה תתחלק בין שני כוננים??
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אם אתה מתכוון שכונן א' יהיה כל ה60GB ויהיה כמחיצה א' וכונן ב' יהיה 40GB ויהיה מחיצה ב' אז זה פשוט מאוד..1)בתחילת ההתקנה של הווינדוס שאתה יוצר את המחיצות אז אתה עושה את זה מתי שרק כונן ה60GB (לדוגמא) נמצא מחובר ללוח האם 2)יוצר מחיצה שגודלה הוא כל ה60GB 3)לאחר שיש מחיצה אחת אז אתה מחבר גם את הכונן השני(ה40GB) ללוח האם והוא יופיע ישר כעוד כונן איחסון בתיקיית "המחשב שלי".*זו הייתה הדרך הכי פשוטה..*הדרך השניה היא להגדיר את כונן ה60GB כPRIMARY ואז תיצור מחיצה אחת שתהיה בכל גודל הכונן ואז תיוור מחיצה של הכונן השני אוטומאטית..מקווה שעזרתי..
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים שאתה בביוס אז אתה יכול לקבוע איזה הארדיסק יהיה PRIMARY... אבל אם אתה לא יודע איך לקבוע אז תעשה בדרך הראשונה.. יותר פשוטה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.