פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הרמקולים המובנים הם בדרך כלל זבל, מהר מאוד תמצא את עצמך קונה גם רמקולים חדשים.לא מיקרופון, לא מצלמה, לא רמקולים. מקסימום כמה יציאות USB
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים קנה מסך ללא רמקולים יותר מומלץ,מוסיף רמקולים, לא שיייך לאיכות מסך,פשוט רצוי מסך ללא רמקולים.זאת רק דעתי
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים בעבר היו גם מסכים איכותיים עם רמקולים (X95F) כך שזה לא בהכרח מעיד על איכות המסך. הרמקולים כמובן אינם איכותיים במיוחד.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הרמקולים המובנים הם בדרך כלל זבל, מהר מאוד תמצא את עצמך קונה גם רמקולים חדשים.לא מיקרופון, לא מצלמה, לא רמקולים. מקסימום כמה יציאות USB יש לי בעבודה גרסאה מאוד מוזרה של DELL 2007, אין לו כפתור PIP( צריך לקבוע את זה בצורה מציקה דרך התפריט הראשי) אבל יש לו רמקולים, הרמקולים הם של JBL והאייכות שלהם ממש לא רעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.