עבור לתוכן

איזה נגן הכי טוב מבחינת ה-sound מהבאים: ZVP vs D2 vs I7 vs M6 ?

Featured Replies

פורסם

לi7 אין רמקול.

התפריטים בZVP יותר נוחים אבל הi7 נותן יותר אפשרויות מהבחינה הזאת. גם בid3 וגם ניתן לסדר לפי תיקיות.

היתרון העיקרי של הi7 זה הסוללה עם 60 שעות לעומת 15 בZVP.

לגבי הגודל הפיזי - הZVP מעט יותר קטן אבל זה לא כזה משנה כי שתיהם קטנים מאוד.

הi7 תומך בעברית, הZVP לא.

וכמו כן התמיכה של הi7 בהרבה פורמטים.

פורסם
  • מחבר

אם אין לו רמקול, אז אתה יכול להסביר לי בבקשה מזה החור הזה שיש ליד כפתור ה-menu? כתוב שזה mic ובצורה אופטימית למדי הנחתי שיש לו רמקול מובנה :silly: ( אני לא ציני ).

חוץ מזה, ל-ZVP יש את יתרון השמיעה הקטן, והגודל וגם התפריט פשוט נראה ידידותי יותר ( אבל אני אבדוק זאת שוב).

ל-I7 יש את היתרון שהוא נראה קצת נוח לשליטה ( המקשים מגניבים כאלה ;D ) והתמיכה בפורמטים.

ואתה יכול לומר לי אם יש עידכון ל-ZVP שמאפשר תמיכה ב-flac או קבצים אחרים?

פורסם

זה לא רמקול. זה מיקרופון להקלטה.

ההבדל ממש מזערי באיכות הסאונד. לדעתי יש פה קצת עניין של טעם כי לשתיהם יש סאונד שונה.

לי יש ZVP. אחלה נגן, איכות סאונד מעולה, נוח (ג'ויסטיק קטן אבל לא מפריע כל כך), עמיד מאוד.

אבל ששמעתי בi7 אהבתי יותר את הסאונד שלו. בכללי הוא נגן יותר טוב לדעתי, בלי להתייחס רק לסאונד.

אין עדכון כזה לZVP.

פורסם
  • מחבר

בקשר לתמיכה בכל הפורמטים, משהו כמו 95% מכל השירים שאני שומע, יש לי אותם בדיסק מקורי, כך שאני מניח שהתמיכה לא תשפיע עלי, לא?

ה-I7 נראה נוח יותר לשליטה בגלל המקשים, אבל אין לי בעיה עם ה-ZVP, כך שזה לא כלכך משנה לי.

ה-ZVP קטן יותר שזה די חשוב לי.

אתם אומרים שה-ZVP טוב יותר מבחינת סאונד, כך שכנראה אני אלך עליו, אבל עכשיו אתה אומר שהסאונד שונה ויכול להיות שאני אעדיף את ה-I7, זה מלחיץ אותי קצת, איך בדיוק הוא שונה בסאונד, ולמוזיקה שאני שומע ( כתבתי מקודם ) מה עדיף?

דבר אחרון, יש נגן בסביבות המחיר של כ-180$ ששומעים בוא יותר טוב?

פורסם

באיזה קבצים אתה שומע את המוזיקה שלך ? mp3?

פורסם

d2, hands down

פורסם

קח את האייאודיו 7.... אני לא יודע לגבי השוואה לSQ של הZVP אבל הרבה אנשים בhead-fi, שזה אתר של אודיופילים עם ציוד ברמה גבוהה מאוד לרוב, ממליצים על האייאודיו כך שיש לזה סיבה טובה, אני מניח. בנוסף יש לך את האופצייה לשמוע בlossless אם אתה מעדיף , אבל עם אוזניות באנדל ואפילו עם אוזניות של 200 ש"ח לא סביר שתשמע הבדל.

ואני הייתי לוקח אותו ע"פ הZVP רק בגלל הבדל בחיי הסוללה- 60 שעות זה המווון.... נגיד שאתה שומע כ-3 שעות ביום בממוצע, אתה יכול בתיאוריה לא להטעין אותו כמעט חודש שזה מטורף לגמרי. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים