עבור לתוכן

איזה נגן הכי טוב מבחינת ה-sound מהבאים: ZVP vs D2 vs I7 vs M6 ?

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות נגן חדש ומהבדיקות שלי התרשמתי מהנגנים הבאים:

- CREATIVE ZEN V PLUS

- COWOWN IAUDIO D2

- COWON IAUDIO 7

- MEIZU M6

הדבר הכי חשוב לי יותר מכל הוא האיכות שמיעה, אני אשמח אם תגידו לי למי האיכות שמיעה הכי טובה בהנחה שאני משתמש באותן אוזניות, ובהנחה שאני משתמש באוזניות המגיעות בבאנדל של הנגן. אחרי השמיעה חשוב לי הגודל ואח"כ מסך ודברים כאלה.

אני גם צריך לדעת עד כמה ההבדל גדול בין כל אחד לאחד, כי כידוע לא כולם באותו מחיר ולכל אחד יש יתרונות אחרים בלי שום קשר לשמיעה.

אם יש עוד נגנים באזור המחיר שבהם השמיעה טובה יותר, אז אני אשמח לשמוע עליהם.

דבר אחרון, זה יהיה נחמד אם תגידו לי בכמה כסף בערך אני אוכל להשיג כל אחד מהם בחו"ל בדגם של 4GB ( אני יודע שה-ZVP וה-M6 אם אני לא טועה בסביבות ה-100$ ).

תודה רבה מראש,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

מבחינת איכות סאונד נטו - ה-ZVP מקום ראשון. הוא לא הנגן הכי משתלם שתמצא בשוק אבל הוא בהחלט מתאים למי שמחפש איכות סאונד נטו.

אם אתה חובב מוסיקה שמחפש איכות טובה, תחליף את אוזניות הבאנדל שאתה מקבל. אוזניות באנדל נועדו לעשות את הרושם הראשוני מהגנן. על מנת להפיק את מיטב איכות הסאונד צריך להשתמש באוזניות אחרות (דוגמה טובה - CX300 של סנהייזר שעולות פחות מ-200 ש"ח).

ההבדלים העיקריים -

ה-D2 חיית מולטימידה. מסך מגע, הרחבת זכרון גם מסוג SDHC (שזה אומר כרטיסים בנפח של 8 גיגה ויותר), יציאת וידאו (לא איכות משהו אבל עדיין אי אפשר לצפות ליותר), תמיכה בפלאש ועוד כמה פיצרים נהדרים. זה מה שהופך אותו לכל כך מושלם וגם יקר.

ה-M6 נגן מולטימידה לצרכים בסייסים. אם אתה מחפש נגן נחמד בעל יכולות מולטימדיה בסיסיות +, זהו הנגן בשבילך.

ה-I7 נועד בעיקר למוסיקה, הוא בעל סוללה חזרה ביותר וגם עברית מלאה שזה יתרון חשוב. מתאים למי שמחפש איכות נגן טוב למוסיקה.

וה-ZVP כמו שאמרתי, נגן למוסיקה נטו. הוא לא מציע הרבה אבל לפחות מה שהוא כן מציע הוא עושה בדרך הטובה ביותר.

למחירי הנגנים בחול כנס לאמאזון -

http://www.amazon.com/MP3-Players-Audio-Video/b/ref=amb_link_18311901_29/103-7390289-4104638?ie=UTF8&node=172630

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה רבה!!! :yelclap:

עכשיו תראה, כמובן שזה ממש נחמד כל הקטע של צפיה בסרטונים וכאלה במסך היחסית גדול של ה-2.4 אינץ', אבל אם זה בא על חשבון הסאונד בצורה משמעותית אז אני לא אוותר על הסאונד.

לפי מה שהבנתי ממך, ה-M6 הוא רמה מתחת לכל הנגנים, מבחינת סאונד לפחות הוא פחות טוב מכולם בצורה די משמעותית שאמורה להוציא אותו מהתמונה, לא?

ל-I7 יש רמקול מובנה שאפשר לשמוע דרכו מוסיקה בלי אוזניות? אם כן אז איך שומעים בזה? והאם ההבדל בסאונד בינו ל-ZVP הוא משמעותי או שבכלל מרגישים בו ( כשמדובר באותן אוזניות ).

למי הסאונד טוב יותר, ל-I7 או ל-D2???

ועד כמה מורגש ההבדל בסאונד בין ה-ZVP לבין ה-D2??? כי הסאונד הכי חשוב לי, אולם זה יהיה נחמד כל הקטע של המסך הזה, אז אני רוצה לדעת אם שווה לוותר על המסך.

בקשר לאוזניות, האם ההבדל בין האוזניות הוא ממש ממש משמעותי בין הדוגמה שהראת לי לבין האנדל שבא עם ה-ZVP למשל? כי אני חושב שאמרו שהאוזניות יחסית טובות.

ד"א, אם זה משנה בכלל, המוזיקה שאני שומע היא מאוד מגוונת, אבל בעיקר רוק:

- PROG ROCK ( שזה העיקר, כמו pink floyd, yes, genesis, king crimson... )

-METAL ( כמו מטליקה ו-GNS ).

- רוק קצת מודרני ( כמו RHCP ו-FOO FIGHTERS ).

ועוד להקות כמו SYMPHONY X ,COLDPLAY או STING וכאלה...

אם יש עוד משהו שכדאי לי לדעת, אני אשמח לשמוע, ואם יש נגנים אחרים של IRIVER למשל ששווים קניה, אז אני אשמח לדעת עליהם.

ושוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני יכול לאמר לך בוודאות שאיכות השמיעה בנגנים בנויה 55% לטובת האוזניות, אם לא יותר,

כי העניין הוא שאיכות סאונד זה דבר שמורכב מאוד ולמרות שהזכרת איזה מוזיקה אתה אוהב, לא אמרת אם אתה אודיופיל בקטנה או אולי חולה באסים למשל.. וזה לא תמיד תלוי באקוולייזר.

כך שהחל מן הCX300 ועד הRP21, תקבל איכות שמיעה שונה וטובה עבור הנגן הג'נרי ביותר.

פורסם

ממליץ להעיף מבט על הנגן החדש של קריאטיב, creative ZEN.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לאמר לך בוודאות שאיכות השמיעה בנגנים בנויה 55% לטובת האוזניות, אם לא יותר,

כי העניין הוא שאיכות סאונד זה דבר שמורכב מאוד ולמרות שהזכרת איזה מוזיקה אתה אוהב, לא אמרת אם אתה אודיופיל בקטנה או אולי חולה באסים למשל.. וזה לא תמיד תלוי באקוולייזר.

כך שהחל מן הCX300 ועד הRP21, תקבל איכות שמיעה שונה וטובה עבור הנגן הג'נרי ביותר.

אבל עדין, בהנחה שאני אקנה ב-200 שקל אוזניות כמו שהציעו פה, עם האוזניות האלו, איפה ישמעו הכי טוב, אתה לא יכול לומר לי שלא יהיה הבדל.

ופיקה: בקשר לנגן הזה, אפשר לקבל עליו מידע? מחיר, איכות שמיעה וכו'? השמיעה בו שווה לאצל ה-ZVP?

פורסם

הם רק הכריזו עליו לפני כמה ימים בתערוכת ברלין

עוד מידע מכאן http://computers.walla.co.il/?w=/4012/1163379

פורסם

אבל עדין, בהנחה שאני אקנה ב-200 שקל אוזניות כמו שהציעו פה, עם האוזניות האלו, איפה ישמעו הכי טוב, אתה לא יכול לומר לי שלא יהיה הבדל.

ופיקה: בקשר לנגן הזה, אפשר לקבל עליו מידע? מחיר, איכות שמיעה וכו'? השמיעה בו שווה לאצל ה-ZVP?

איכות השמע מעולה. כמובן שעוד לא יצא לי להתנסות בו אבל גם מבחינה טכנית וגם מהתנסויות של אנשים, האיכות בנגן מעולה (כמו בכל נגני קריאטיב).

לגבי ההודעה הקודמת שלך, כשמשווים את איכות הסאונד של ה-I7 וה-ZVP ניתן להבחין ביתרון קל ל-ZVP אבל עדיין ההבדלים הם לא שמים וארץ.

שני הנגנים האלה מציעים איכות סאונד גבוהה ואיכותית. כמו שאמרתי מקודם, ה-ZVP נועד למוסיקה נטו, האיכות שלו פשוט בשמים.

ה-D2 הוא קנייה מיותרת לגמרי אם אתה לא מתכוון להשתמש באופן קבוע ביכולות המולטימדיה המתקדמות שלו.

בקיצור, הנטייה שלי היא להמליץ לך יותר על ה-I7. האיכות שלו טובה מאוד, הוא נגן חדשני ומתקדם יותר מה-ZVP ואני בטוח שאתה תהנה ממנו.

פורסם

קבל השוואה בין ה- ZVM ל - D2 :

איכות סאונד :

D2 : 9/10

ZVM : 10/10

איכות מסך ( חדות , איכות צבעים וכ"ו.. ) :

D2 : 10/10

ZVM : 8.5/10

פונקציות נוספות בנגן :

ZVM : 7/10

נפח :

D2 : 5/10 (אפשר להרחיב )

ZVM : 10/10

גודל פיזי :

ZVM : 5/10

תעשה תשיקולים שלך....אני אוהב מאוד את הנגן שלי...ומרוצה מאוד מהקניה !

נ.ב

את ההשוואה אני וחבר שלי עשינו ( בבעלותו ZVM , הענק ) .

פורסם

אתה מדבר על ZVP או על ZVM או עלZVN ? :silly:

פורסם

ZVM ....מצטער על הבילבול... :silly:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, אני באמת צריך לשקול את כל הקטע של המוטלטימדיה עם עצמי.

עדן: למה ה-I7 עדיף על ה-ZVP ( אני אשמח לפירוט )?

ושוב, איפה הסאונד טוב יותר: ב-I7 או ב-D2?

והאם לנגן החדש של CREATIVE יש איכות סאונד זהה לשל ה-ZVP?

פורסם

אני שמעתי רק תשבוחות על הסואנד של ה- I7 .

אבל תראה...הסואנד של ה- D2 מדהיים ! , אם אין לך איזה אוזניות מטורפות ב- 250 שח פלוס אז לא תרגיש בהבדל ( אני לא הרגשתי..)

פורסם

ה-I7 מציע איכות סאונד גבוהה מאוד.

אם אתה אודיופיל אתה תוכל להבחין בהבדלי הסאונד שבין ה-ZVP ל-I7, אבל באופן כללי רוב האנשים בקושי ישימו לב להבדלים.

ה-I7 יותר משתלם, הוא מציע יותר בפחות כסף. שוב פעם אני חוזר, ההבדלים בינו לבין ה-ZVP לא כל כך גדולים. אני בטוח שאתה תהנה מאוד מהסאונד שהוא מפיק.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול אבל לפרט מה ההבדל בניהם חוץ מהסאונד???

הבדלים החשובים שראיתי הם:

- ב-I7 יש תמיכה בקבצי flac ( או שאפשר ע"י עידכון שגם ה-ZVP יתמוך? ).

- ל-I7 יש רמקול ואפשר לשמוע בלי אוזניות. אבל עד כמה הוא חזק ואיכותי?

- ה-ZVP עדין קטן יותר.

- נראה שהתפריט של ה-ZVP הרבה יותר נוח.

אפשר עוד פירוט בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים