פורסם 2003 במרץ 622 שנים נתת לכל לד סוללה... כיאלו שמת מאחוריו סוללה עגולה קטנה או לחילופין שמת את החוטים כל גבי חישוק עגול ככה שהמאוורר מסתובב החוטים לא... ניחשתי נכון !?
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר Pure Gold ניחש נכון מאד ! כל הכבוד ! רק שאת ההולכה של הציר באמצע חיברתי מאחורה, בתוך החור....
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר :nono: זה לא ככ פשוט... :-X הכי נאג'ס זה החפיפה של החוט שאמור להיות כל הזמן במגע עם טבעת הברז מסביב למגנט, לקחו לי כמה שעות עד שהצלחתי לכוון את החוט... והוא כל הזמן זז.....
פורסם 2003 במרץ 622 שנים אפשר לשים שם מחט שתמית תיגע בטבעת או לחשוף חוט חשמל להלחים קצה שלו לטבעת ואז עם דבקלהדביק את החוט לפלסטיק ואז יש לך יותר מקום שהחוט/מחט תיגע.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים יפה מאוד...אהבתי גם את ההצעה של שני העיגולים זה יהיה נחמד, כאשר כל עיגול בצבע אחר קבל ח"ח.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים בההחלט יפה ומעניין כאחד, סוףסוף פרויקטים מענינים,, גם המארז של שלי בהחלט יפה ואני מקווה לראות פרויקטים נוספים כאלה בעתיד הקרוב, בהחלט קבל ח"ח !
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר שוב תודה לכולם, Pure Gold, מחט תעשה הרבה מאד רעש, וחריקות בלתי נסבלות.... כמו כן לא ניתן להלחים דבר לטבעת כי היא מסתובבת... המדריך שהביאו פה אחרי, יש רק חורים בכנפיים, והלדים קבועים מאחורה..... זה פחות מעניין הלדים שלי מסתובבים במהירות, והם אלה שיוצרים את אפקט הטבעת המאירה :
פורסם 2003 במרץ 722 שנים יצא יפה אבל זה ממש לא מקורי ... יש מלא אנשים שעשו את זה בעבר ויפה יותר יש על זה הרבה מדריכים גם .. אבל יצא יפה מאוד! כמו שאמרו כאן כבר סופסוף אנשים מתחילים לעשות דברים מעניינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.