פורסם 2003 במרץ 622 שנים אוקיי, קבלו את המוד שהתעסקתי בו ביממות האחרונות..... תופים בבקשה..... ו..... http://www.avner.cjb.net/proj/ledfan/ כנסו ! יש שם תמונות מהתחלה ועד הסוף ! 8) אשמח לקבל תגובות !
פורסם 2003 במרץ 622 שנים קבל ח"ח על הרעיון המגניבאבל אני לא מביןהלדים לא מחוברים למקור מתח נכון ?איך הם זוהרים ?
פורסם 2003 במרץ 622 שנים WoWKEWL! ;Dמגניב ביותר! רק לא הבנתי... הורדת את הקנפיים והדבקת אותן? כי זה...אממ... ינתק ו :AR15:
פורסם 2003 במרץ 622 שנים יבה איזה יפה זה בחושך "עיגול אדום"נידמה לי שהוא העביר את החוטים מאחורי הכנפיים של המאוורר ללד
פורסם 2003 במרץ 622 שנים דבר ראשון אחלה מוד!! קבל ח'חדבר שני סתם שאלה בעקבות הוספת משקל נוסף מומנטאו בקיצור המאוורר לא רוטט לך ועושה רעש מעצבן?
פורסם 2003 במרץ 622 שנים אני במקומך הייתי עושה את אחד הלדים במרחק שונה מהמרכז מהשני כדי שיהיה 2 עיגולים ולא אחד
פורסם 2003 במרץ 622 שנים רעיון מקורי בהחלט, כל הכבוד!אגב, תנסה להשתמש בלדים בצבעים שונים, לדעתי זה יצא עוד יותר מיוחד....
פורסם 2003 במרץ 622 שנים פשש יפה יפה רק דבר אחד? איך הלדים מחוברים לחשמל? והחוטים שלהם לא נקרעים בשעת סיבוב?
פורסם 2003 במרץ 622 שנים יש לך אפשרות להסביר איך חיברת את החוטים ללדים בלי שהם יסתבכו ?אם אפשר גם תמונות.תודה
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות המהירות ! 8) אין אפשרות להעביר חוטי חשמל מהכנפיים כי הן מסתובבות במהירות (של מאוורר :-*) אז מי שינחש איך עשיתי....... : זה אכן יוצר אפקט מרשים מאד בחושך, אפקט של מן פלורסנט עגול כזה.... לא, מהוספת המשקל לא נובע כלל רעש נוסף ! להפך, הוא רק מסתובב יותר מהר ! זהו..... עוש שאלות ? אשמח לענות לכולכם.... מי מנחש איך עשיתי ?! ;D
פורסם 2003 במרץ 622 שנים לפי דעתי הלדים לא מחוברים עם חוט אלא ניזונים מהמתח של המאורר עצמו ויש מגע ישיר ותמידי של הרגליים של הלד בגוף מוליך (מתכתי) במאורר כך שבזמן שהמאורר עובד יש מתח ללדים, אמרתי נכון ? :
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר אמרת נכון אבל תנחשו לאיזה גוף.... : אני לא הוספתי שום גוף - הגוף במאוורר, אבל היכן ?! ;D ואכן הלדים מוזנים מהחשמל של המאוורר
פורסם 2003 במרץ 622 שנים לקחת קפיץ שמתלבש על ציר הסיבוב ואליו הלחמת חוט כך שהקפיץ יגע בציר ויעביר חשמל. ולקחת את הטבעת שבתוכה המגנט יושב והלחמת למינוס. בכדי שציר הסיבוב יעביר חשמל לבסיס שלו ( הטבעת שיושבת קבוע ) הלחמת את הפלוס. ומפה הכל פשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.