פורסם 2003 במרץ 622 שנים בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .
פורסם 2003 במרץ 622 שנים הוא עדיין צהוב ?בדקת שהכבל נתונים שמחובר למסך לא רופף ? כי זו נשמעת כמו בעיה של מגעים.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר הוא עדיין צהוב ?בדקת שהכבל נתונים שמחובר למסך לא רופף ? כי זו נשמעת כמו בעיה של מגעים.כן הבעייה עדיין קיימת והכבל בסדר גמור , מה שכן מוזר זה שתצורת הפרופיל של ה Color Mangement ריקה ואין לי שום אפשרות להוסיף קובץ ICC או ICM אחר.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים בדיקות אלמנטריות כמו לנתק כבלים ולחבר שוב ניסית, נכון ? אני משער שכללת בהם גם את אפשרות כיבוי המחשב, נכון ?אם כן נשאר לשער שהבעיה נמצאת בחיבורים בין הכרטיס למסך, אם יש באפשרותך לבדוק את המסך במחשב אחר זה יעזור, כמו כן אם תוכל לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר זה גם יעזור.בכל אופן יתכן בהחלט שמדובר במסך שהחליט לעשות בעיות..
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר כן..עברתי כבר את השלב האלמנטרי..יש לי Radeon 8500 LE של GigaByte ידוע לך על בעיות מסוימות שהוא יכול לגרום ? אולי צריך לעדכן דרייברים וכיוצ"ב ? בכל מקרה המחשב הזה כבר אצלי כמעט שנה פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים לי לא יודע על בעיות מוכרות בנושא, תחכה לתגובות של אנשים אחרים שאולי כן נתקלו בהם.בכל אופן אין לי ספק שאם יש באפשרותך לבדוק את המסך והכרטיס מסך במחשב אחר תוכל לדעת בודאות מי הגורם לבעיה.אני אישית מאמין שהמסך שלך מתפגר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.