עבור לתוכן

למישהו יש ניסיון עם העכברים V400 או V450 של לוג'יטק (לנייד)?

Featured Replies

פורסם

או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?

פורסם

אני וחברה שלי קנינו את הV400 לנייד שלה.

הכתום קצת מזעזע, אבל מבחינת גודל ועיצוב הוא פשרה נוחה מאוד בין מיני לרגיל לנייד.

הדונגל שלו לא פיצי כמו של ה450, וה-450 יותר נוח וטבעי ליד, אבל אם תסתכל בזאפ, ה400 הרבה יותר זול.

מבחינת דיוק - מה שמצחיק זה שהוא לא מצליח לעבוד על המשטח מתכת של תרמלטייק שהMX518 שוחה בו. על כל משטח אחר הוא מאוד מאוד נוח ומאוד מדוייק.

יתרון יחסי הוא שיש לו שני כפתורי פורוורד ובאק, וטילט, משהו שאין בדגמים האחרים לניידים בדרך כלל.

קנינו מנעה ב175, וממש שווה כל אגורה.

פורסם
  • מחבר

תודה... אני מתלבט כי ה-V400 באמת יותר זול אבל אין לו כפתור כיבוי כמו ל-V450 וזה חשוב כשעובדים בבית ורוצים לחסוך בחיי הסוללה בלי לנתק את הדונגל כל פעם ולהכניס אותו לעכבר...

על ה-V270 חשבתי כי הוא מבוסס בלוטות' ולכן יכול להתחבר לנייד גם ללא דונגל (אני מתכנן על LG Z1 BRAVE שכולל BT מובנה).

השימוש העיקרי הוא למצגות (עריכה והצגה).

פורסם

טוב האמת שחברה שלי די פדנטית, ומכניסה את הדונגל כל פעם. אבל היא אומרת שכשהמחשב על סטנדביי העכבר מכבה את עצמו לבד. אני אבדוק את זה, בכל אופן, אני חושב שה400 הוא GREAT BANG FOR YOUR BUCK.

הV270 נחמד, אבל הוא לא היה אופציה כי אין לנו BT (DV6327EA של HP). אבל הוא עכבר נורא פשוט יחסית לתמורה שנותן הV400, אבל אם מתעקשים על BT, אני משער שהוא אופציה מאוד טובה וגם לא יקרה יחסית.

יש את העכבר מצגות הזה של מיקרוסופט עם המחיר המגוחך (כלפי מעלה זאת אומרת). זה שבא עם הקופסא המסתובבת?

פורסם
  • מחבר

יש את העכבר מצגות הזה של מיקרוסופט עם המחיר המגוחך (כלפי מעלה זאת אומרת). זה שבא עם הקופסא המסתובבת?

ראיתי אותו באופיס דיפו... נסחפו לגמרי עם המחיר :o

חשבתי גם על ה-MediaPlay של לוג'יטק שיהיה מעולה למצגות כי הוא בנוי לאחיזה כשלט וכולל כפתורי שליטה מעולים (וגם מבוסס BT, עולה כ-230 ש"ח). אבל הוא די גדול ביחס ל-V400/450...

ועוד שאלה לגבי ה-V400 - זה מעשי להשתמש בו כשלט למצגות? אני מתכוון לשימוש אינטנסיבי (כמה שעות ביום) ורצוף ועל מצגות עם עשרות שיקופיות מורכבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים