עבור לתוכן

שאלה על כרטיסי מסך מובנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בזמן האחרון חושב לקנות מחשב חדש

ובגלל התקציב המוגבל אני חשבתי ללכת לכיוון לוח אם עם כרטיס מסך מובנה

הבעיה שאני לא מבין כלום בנושא הזה

ורציתי לדעת איך הביצועים של כרטיסי המסך האלו לעומת הכרטיסים הרגילים?

איזה לוחות אם יש עם כרטיסים טובים?

(אני לא כל כך משחק במשחקים אבל אם מדי פעם אני ארצה לשחק במשחק האם זה יהיה סביר מבחינת ביצועים?)

כמו כן

קראתי שבקרוב אמור לצאת ל INTEL שבבי G35 עם כרטיס מסך מובנה של GMA X3500

האם היציאה של השבב קרובה? והאם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותרמאלו שקיימים היום?

תודה

פורסם

בוא נגיד ככה... מאוד לא מומלץ

אבל אם אתה משחק סופר מריו פעם בשנה אז זה בסדר...

לרוב מומלץ לקנות עוד כרטי סמסך אפילו בעוד 600 שקל כדי שהמשחקים יוכלו לעלות בכלל

פורסם
  • מחבר

האם ניתן למצוא כרטיס מסך סביר בתקציב של 200 ש"ח?

שיעבוד טוב עם מסך 19 אינץ

פורסם

אתה יכול בהחלט לרכוש לוח עם כ.מסך מובנה,ואפילו לשחק משחקים.לא ממש כבדים אבל תוכל.

מומלץ יותר זיכרון כי ב-UPLOAD הוא לוקח מקסימום זיכרון,וזה תלוי בכרטיס המובנה.אם תיקח מערכת עם נניח 6150 או את ה-690G או את 3100 של אינטל עם 2GB זיכרון,אתה תהנה ממחשב סביר ויותר,ובטח ובטח שמעולה אם זה לא למשחקים.

פורסם

תיראה הכרטיס "משחקים" בדרג הנמוך ביותר שאתה יכול לקנות

הוא ה8500 ועדיף לקנות אותו מכרטיס מובנה בכל מיקרה כי יש לו גם תמיכה חומרתית בסירטי HD

בנוסף תמיכה בDX10

ובניגוד לכרטיסים של אינטל הוא יכול להריץ הרבה משחקים בצורה סבירה

לא הייתי משחק איתו אובוויליון אבל בכל זאת הרבה משחקים ירוצו וירוצו סביר בהגדרות נמוכות

המחיר אני לא זוכר אבל מאות בודדות של שקלים

ה8600 שהרבה יותר חזק עולה בסביבות 600 שקל עד כמה שזכור לי

אז ה8500 פחות

כרטיסים באמת חזקים עולים הרבה יותר וגם מצריכים ספק טוב מה שמיקר את כל החבילה

ולפי מה שאמרתה אתה לא באמת צריך את זה

עריכה-

אתה יכול בהחלט לרכוש לוח עם כ.מסך מובנה,ואפילו לשחק משחקים.לא ממש כבדים אבל תוכל

הרבה משחקים בכלל לא נתמכים בOB של אינטל

אם כבר OB אז הנווידה או AMD כי

החברות האלו מוציאות גם דריברים וגם חומרה שמותאמת למשחקים

אבל לדעתי עדיף 8500 מהדברים שצינתי

מחשב אם 8500 יוכל בעתיד לאפוך למחשב מולטימדיה וזה היתרון גדול

בOB זה גם אפשרי אבל מצריך מעבד חזק ולא תמיד יש תחיבורים המתאימים

פורסם

ציינתי את AMD ואת NV וציינתי גם את אינטל.ואיזה משחק לא יעלה בכרטיס של אינטל?

תראה לי משחק אחד שלא יעלה על ה-3100,אחד.(כמובן אני לא מדבר על GHOST RECON2..)

פורסם

אני עם קרירין, 8500GT עולה בערך 470 ש"ח ונותן כל כך הרבה מעבר ל OB.

בראל.

פורסם

קרא את האשכול הזה. יש שם קישורים להשוואה של כרטיס OB מבוסס x1250 עבור מעבדי אינטל

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284356.msg2502871#msg2502871

בקישור הבא יש השוואה של כרטיס זה ל-7800GTX

http://www.beginnerspc.com/articles.cfm?articleid=2106&page=12

כרטיס מסך זה מגיע ברוב הדגמים עם חיבור HDMI ותומך בפריסה של HD.

לפי הקישור הבא אמור לצאת גם עדכון BIOS לתמיכה ב-H.264 וב-VC1

קרא ותחליט אם זה מתאים לך מבחינת יכולת המשחקים.

מבחינת השוואה ל-3100, ה-x1250 חזק יותר. אני לא זוכר בדיוק נכין ראיתי זאת אבל יש ברשת השוואות ביניהם והשוואות ל-6100/6150 של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

אני רוצה לשאול, האם כרטיסי המסך המובנים של אינטל טובים לויסטה (כל האפקטים התלת מימדיים ירוצו טוב?)

ולצפיה בסרטים?

ומה עם הGMAX3500 שאמור לצאת לאינטל בקרוב האם הביצועים שלו יהיו יותר טובים?

והאם הוא יהיה יקר?

תודה

פורסם

אני עם קרירין, 8500GT עולה בערך 470 ש"ח ונותן כל כך הרבה מעבר ל OB.

בראל.

אז גם אתה טוען שה-GMA3100 לא יעלה משחקים?הבחור רוצה לוח עם כ.מסך מובנה,אז מה הדיון על כרטיסים של PCI-E?ויש בנצ'ים שמראים שה-OB בחלק מהממקרים עולה בביצועיו על כרטיסים חיצוניים.

http://www.ocworkbench.com/2007/gigabyte/ga-g33m-ds2r/b10.htm

פורסם

ציינתי את AMD ואת NV וציינתי גם את אינטל.ואיזה משחק לא יעלה בכרטיס של אינטל?

תראה לי משחק אחד שלא יעלה על ה-3100,אחד.(כמובן אני לא מדבר על GHOST RECON2..)

תאמת אין לי הכרה טובה אם ה3100 אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהוא חלש משמעותית מה8500

ובאיזה 200 שקל יותר עדיף לקנות אותו

בעניין משחקים אני יכול לימצוא לך מספיק משחקים שלא ירוצו אליו אבל חלקם גם לא ירוצו על ה8500

אבל אני די בטוח שחיפוש ברשת יניב תוצאות למה לא נתמך כי אינטל ידוע כחברה שמאחרת תרכבת בתחום המשחקים

חיפוש קצר הראה לי את זה-

PC board, suited for use in a whitebox system, or as a motherboard replacement. The ATI ES1000 graphics on board is adequate for general office computing, web browsing, and email; enthusiasts, designers, and gamers should look to standalone graphics.

http://reviews.cnet.com/motherboards/supermicro-pdsme-motherboard-atx/4505-3049_7-31491357.html

שים לב גם הכרטיס של AMD ולא אינטל וגם כתוב במפורש לא מתאים למשחקים

למרות שבמקרה הזה זה כרטיס של AMD שיותר טוב מהזבלה של אינטל

אז גם אתה טוען שה-GMA3100 לא יעלה משחקים?הבחור רוצה לוח עם כ.מסך מובנה,אז מה הדיון על כרטיסים של PCI-E?ויש בנצ'ים שמראים שה-OB בחלק מהממקרים עולה בביצועיו על כרטיסים חיצוניים

אתה מוזמן להראות בנצים נגד ה8500

והבחור רוצה לישאול שאלות

אנחנו אמורים לתת לו מידע והוא יחליט לבד

אם לשלם קצת יותר ל8500 או לקנות OB

פורסם

נכון,יש את התשובות לשאלות אם לקנות OB או לא.אבל השאלה באמת מה הוא הולך לשחק.כי אם הוא הולך לשחק משחקים כבדים אז גם 8500 לא יעזור כלום.

אבל,אם הוא יגיד שהוא הולך לשחק עם המחשב משחקים ויש לו מסך WIDE ויש לו רק 1GB זיכרון..אז ברור שהוא צריך לפזול לכיוון של 8600GT ןמעלה כמינימום הכרחי היום,ככה נראה לי.

אבל,כרטיסי OB נותנים היום מענה סביר לאפליקציות לא כבדות בגרפיקה/רזולוציה ולמשחקים סבירים ב"משקל" שלהם.ועוד דבר נכון הוא שאם כבר OB אז ציינתי לטובה(ומניסיון) את ה-6150,שאם תראה בלינק שנתת וגם אני הוא לא רע בכלל,בלשון המעטה מול כרטיסים כמו 7800

פורסם

שלום לכולם

אני בזמן האחרון חושב לקנות מחשב חדש

ובגלל התקציב המוגבל אני חשבתי ללכת לכיוון לוח אם עם כרטיס מסך מובנה

הבעיה שאני לא מבין כלום בנושא הזה

ורציתי לדעת איך הביצועים של כרטיסי המסך האלו לעומת הכרטיסים הרגילים?

איזה לוחות אם יש עם כרטיסים טובים?

(אני לא כל כך משחק במשחקים אבל אם מדי פעם אני ארצה לשחק במשחק האם זה יהיה סביר מבחינת ביצועים?)

חבל שאתה לא נותן תקציב למחשב, אולי כן אפשר להרכיב לך מפרט עם כרטיס מסך סביר (לא חייבים להנעל על אינטל).

G690 של AMD יכול לתת לך 20-30FPS ברזולוציות של 1024X768 על הגדרות נמוכות עד בנוניות במשחקים מודרניים.

http://techreport.com/articles.x/11931/9

פורסם
אז ציינתי לטובה(ומניסיון) את ה-6150,שאם תראה בלינק שנתת וגם אני הוא לא רע בכלל,בלשון המעטה מול כרטיסים כמו 7800

אתה יכול לחלום שה6150 מתקרב אפילו ל7800

הלינק שנתתה לא ברור בכלל

זה כניראה הדף האחרון

וחוץ מיזה דיברו שם על שילוב כרטיסי מסך בלוח ודברים בסגנון ובסוף עוד כתבו שהכרטיס המובנה לא מתאים

לסירטי HD

ככה שאני לא יודע מה אתה רוצה אבל שנותנים באנצים נותנים באנצים נורמלים

פורסם

בס"ד

תראו חברה אני לא מבין גדול במחשבים אבל לעניות דעתי יש בעיה עקרונית להשתמש במשחקים בOB מכיוון שהמעבד באותו זמן עובד בשני מישורים האחד הרצת המחשב עצמו, והשני עיבוד גרפי של המשחק, והבעיה שאת שניהם הוא לא עושה טוב לא משנה עד כמה המעבד חזק ומהיר ועד כמה זכרון יש לו

לי אישית יש בבית זכרון 1G עם כרטיס מובנה ומשחקים פשוט לא עולים לכן השקעתי קצת וקניתי כרטיס מסך

לכן כדאי לך לדעתי לקנות אפילו כרטיס יד שניה טוב ב500 ש"ח ויש כאלה מציאות אם תחפש טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים