פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו.אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי.מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים לא יודע אבל יש משהו שמוסיפים לאוכל שזה גורם לך לעלות במשקל אבל אם משתמשים בזה אז צריך להתאמן
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים זה נקרא "גיינר" שזה סוג של תחליף ארוחה למפתחי גוף שעוזר להם לעלות במסה , אתה יכול לקנות איזה שק של זה אבל עדיף אם כבר אז גם להתחיל להתאמן כדי שלא תעלה רק בשומן
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים תעשה כזה דבר עלייה של 3 קילו בחודש מובטח:א.תירשם לחדר כושר.ב.תאכל 6-7 ארוחות ביום לדוגמא:בוקר:100 גרם שיבולת שועל + 200 מ''ל חלב ביניים:חצי קופסת קוטג' ו4 פרוסות לחם מלא + 2 מלפפוניםצהריים:150 גרם חזה עוף/הודו+אורז/פסטה/תפוחי אדמה כמה שיותר+סלט עם 2 כפות שמן זיתביניים:5 פרוסות פסטרמה אם 4 פרוסות לחם.אחרי האימון ישר:קופסת טונה + 2 בננות/3 תמריםשעה אחרי האימון:3 ביצים עדיף את הלבן+4 פרוסות לחם מלא+2 כפות טחינה+סלט.ולפני השינה:4-5 אגוזים/שקדים או 150 גרם קורנפלקס + חצי קופסת קוטג'/5 פסטרמה/100 גרם שיבולת שועל
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר תעשה כזה דבר עלייה של 3 קילו בחודש מובטח:א.תירשם לחדר כושר.ב.תאכל 6-7 ארוחות ביום לדוגמא:בוקר:100 גרם שיבולת שועל + 200 מ''ל חלב ביניים:חצי קופסת קוטג' ו4 פרוסות לחם מלא + 2 מלפפוניםצהריים:150 גרם חזה עוף/הודו+אורז/פסטה/תפוחי אדמה כמה שיותר+סלט עם 2 כפות שמן זיתביניים:5 פרוסות פסטרמה אם 4 פרוסות לחם.אחרי האימון ישר:קופסת טונה + 2 בננות/3 תמריםשעה אחרי האימון:3 ביצים עדיף את הלבן+4 פרוסות לחם מלא+2 כפות טחינה+סלט.ולפני השינה:4-5 אגוזים/שקדים או 150 גרם קורנפלקס + חצי קופסת קוטג'/5 פסטרמה/100 גרם שיבולת שועלהבעיה שזה המון
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים timac :בניתה דווקא אחלה תפריט הבעיה שזה פשוט המון אוכל...לדעתי צריך להתחיל מפחות...ולאט לאט להעלות את הכמות .נ.בלא כדאי לאכול מוצרי חלב לפני שינה....זה עושה בעיות בקיבה בגלל שהחלב מחמיץ בבטן .
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הבעיה שזה המוןבטח המון אם אתה רוצה לעלות במשקל תתחיל לאכול כמו שצריך וכמה שיותר אני גם הייתי משהו כמוך1.78 על 56 קילו ביוני החלטתי שאני עולה במשקל אז התחלתי ככה לאכול ועליתי כמעט 10 קילו בשלושה חודשיםהכול בראש אם רוצים עולים במשקל פשוט תתחיל לדחוס.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים timac :אתה הרכבתה את התפריט הזה בעצמך או שנעזרתה במישהו ?אני גם מחפש עכשיו דרך לעלות במשקל ( 171 על 52 קילו ) מישהו יכול להמליץ לי על אתר שיכול להנחות אותי בקטע של תזונה נכונה ובניית תפריט שיתאים לי ?(אני כבר בחדר כושר..אבל אני לא אוכל מספיק..)
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים timac :אתה הרכבתה את התפריט הזה בעצמך או שנעזרתה במישהו ?אני גם מחפש עכשיו דרך לעלות במשקל ( 171 על 52 קילו ) מישהו יכול להמליץ לי על אתר שיכול להנחות אותי בקטע של תזונה נכונה ובניית תפריט שיתאים לי ?(אני כבר בחדר כושר..אבל אני לא אוכל מספיק..)אני כתבתי מהראש תבנה לך תפריט לפי מה שיש לך בבית פתח תמקרר קח דף ותתחיל לרשום
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הזרקת שומן? מה זה השטויות האלו?בכל מקרה ל1.80 מטר 61 ק"ג זה אומנם נראה רזה, אבל זה בכלל לא תת משקל.timac נתן לך פה אחלה מפרט אוכל ואחלה עיצות.כל מה שנותר לך לעשות זה להתחיל לעבוד, ובאמת הכל נמצא בראש אם אתה רוצה ויש לך אמביציה אתה תעשה את זה - וזה גם מניסיון.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אישית לא הייתי מתייעץ כאן לגבי תפריט מזון, במקום הייתי הולך לתזונאי ומאמן כושר. בעיקרון יש תוספי חלבונים. ומה זו השטות הזו, הזרקת שומן? מה תעשה עם השומן בדיוק?.. הרעיון הוא לא "להשמין" אלא להעלות מסת שרירים
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים תבדוק שאין לך תולעת בקיבה (או מה שזה לא יהיה...). למישהי שאני מכיר הייתה את אותה הבעיה, והסתבר שהיה לה טפיל במערכת העיקול...ואם זה לא זה ואתה רוצה לעלות במשקל, תאכל הרבה ג'חנונים ומלאווחים... אמנם זה חרא של אוכל, אבל זה משמין בטירוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.