עבור לתוכן

VP930 Vs. 971P

Featured Replies

פורסם

היי,

אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN.

הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים :P), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב).

ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך.

השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף?

אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה.

אשמח לתשובה בהקדם,

ערן.

פורסם

את ה-VP930 אפשר למצוא בפחות מה"מבצע" של OFFICE DEPOT. יש ב-ZAP ארבע חנויות שמוכרות אותו בפחות מ-1600.

פורסם

יתרונות הVP930:

מתאים למשחקים, זול יותר, אפשרות לתליה על זרוע (VESA100)

יתרונות 971P:

צבעים יותר מדוייקים, פחות בוהק, רגלית מעוצבת

אם הם מוצעים לך באותו מחיר ואחיך לא משחק ולא מתכונן לתלות את המסך על זרוע אז נראה ש971P יותר יתאים לו.

פורסם
  • מחבר

את ה-VP930 אפשר למצוא בפחות מה"מבצע" של OFFICE DEPOT. יש ב-ZAP ארבע חנויות שמוכרות אותו בפחות מ-1600.

אתה צודק לא שמתי לב, אבל אין לי בעיה להוסיף את ה50-100 שקלים האלה אם זה משהו שישרת אותו יותר טוב.

יתרונות הVP930:

מתאים למשחקים, זול יותר, אפשרות לתליה על זרוע (VESA100)

יתרונות 971P:

צבעים יותר מדוייקים, פחות בוהק, רגלית מעוצבת

אם הם מוצעים לך באותו מחיר ואחיך לא משחק ולא מתכונן לתלות את המסך על זרוע אז נראה ש971P יותר יתאים לו.

בדיוק התשובה שחיפשתי, מכיוון שהוא לא משחק, ואחרי בדיקה איתו שהוא גם לא הולך לשחק, אני אלך על הסמסונג.

אני מעדיף צבעים מדויקים יותר, ופחות נצנוץ, ואחי יעדיף את העיצוב (למרות שהוא עוד לא ראה אף אחד מהם, אני בטוח שיעדיף את העיצוב).

רק נשאר לדבר עם אופיס דיפו לגבי מדיניות הפיקסלים השרופים, ואני קונה.

תודה רבה על העזרה, שוב הפורום מוכיח את עצמו :)

פורסם

ממתי יש באופיס דיפו VP930 ?!.....כדי להיות בטוח נכנסתי לאתר שלהם והוא לא מופיע....

פורסם
  • מחבר

^ אין.

התכוונתי שכרגע (ד"א המבצע מסתיים היום למי שמעוניין) ה971P עולה כמו הVP930, כי עליו יש מבצע.

הVP930 פשוט יותר זול, והוא נמכר בחנויות אחרות באותו המחיר שבו נמכר ה971P באופיס דיפו.

מצטער על אי ההבנה :)

ודרך אגב, אחרי בירור בטלפון עם אופיס דיפו, הם מחליפים ב15 יום הראשונים על כל פיקסל שרוף.

אני חייב לציין שהופתעתי לטובה, כי לא ציפיתי מרשת גדולה שמוכרת ל"המונים" לעשות זאת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים