עבור לתוכן

משהו קטן שעשיתי - מפתח למחשב :)

Featured Replies

פורסם

היית יכול לחבר אותו כרגליים לפלוס\מינוס של המפסק הקיים לא?

כמה היא לקחה ממך עליו?

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך שהיא יקרנית :P

חבל, היית אומר שניר שלח אותך.. הייתה עושה לך הנחה (2 שקל? :screwy:).. חברה של אמא שלי :jump:.

למי שמעוניין לקנות, היא ליד בית הכנסת הגדול בראש"לצ, בתחילת רח' רוטשילד. (פסאג' שני :))

סעמוק אני מגיע למקום הזה, אז נכנסתי לחנות ממתקים והמוכרת עושה לי פה זה רוצ' 4, אני לא מכירה חנות אלקטרוניקה...

אני בא ללכת אחרי 40 נסיעה פתאום אני רואה בבפנוכו של המבנה חנות אלקטרוניקה, רצתה למכור לי לד רגיל ב4 שקל :|

פורסם

אחי אתה יכול בבקשה לצלם תמונה של מתחת לגג? ככה שאפשר לראות את החיבורים של זה מלמטה..

פורסם
  • מחבר

זה פשוט 2 שפיצים שהלחמתי להם חוטים

dscf0387sk6.jpg

פורסם

נחמד .. למה לא שמת אותו בפאנל הקדמי ?

וחבל שזה לא Momentary

חחח רגליים .. לא שפיצים ;D

פורסם
  • מחבר

הפאנל לא מורכב כך שלא היה לי איפה לשים אותו, אולי באמת הייתי שם אותו על פאנל של דיסק, היה גם הרבה יותר קל...

אולי בקרוב אני אעשה מודינג לאיזה מחשב (אני רק לא יודע איזה מארז לבנות לו וממה... אין לי הרבה כסף אבל יש לי נגישות להרבה דברים) אז אני אשקיע במתג Momentary (אם קיים כזה)

פורסם

חחח לך לפירוקיה וקנה משם סטארטר סוויץ'

יכול לעלות לך אפילו פחות מזה :lol:

ורעיון מאגניב לאנשים עם קירור מים שפועלים עם ספק נפרד לעשות שבמצב הראשון ידלק הספק של הקירור מים ובמצב השני המחשב עצמו ;D

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה אפשרי

כי שמדליקים מחשב אי אפשר להשאר על המצב הדלוק, צריך לחזור לסגור, ולכן אם תחזור זה יכבה את השני

פורסם

לסוויץ' יש 3 מצבים

Egnition - מפעיל את כל החשמל ברכב אורות מצת ודברים

Auto (נראה לי קוראים לזה ככה) - זה חוזר למצב הזה אחרי שאתה מניע

Start Engine - זה Momentary אם אתה שם אותו להגלקת המחשב הוא יחזור אחרי זה ל Auto

להשאיר את המפתח בפנים ;D

פורסם
לסוויץ' יש 3 מצבים

Egnition - מפעיל את כל החשמל ברכב אורות מצת ודברים

Auto (נראה לי קוראים לזה ככה) - זה חוזר למצב הזה אחרי שאתה מניע

Start Engine - זה Momentary אם אתה שם אותו להגלקת המחשב הוא יחזור אחרי זה ל Auto

להשאיר את המפתח בפנים

כמה עולה סוויץ כזה?אני משאר שסביב ה300 שקלים ואפילו יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים