פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים שלום. התחדשתי בFuji S5700 מצלמה מעולה,רק חבל שאין לה מסך מפרקי ופנורמה. אני אוהב לצלם בעיקר מאקרו, אז הנה התמונה הראשונה, היא עברה עריכה קלה בקונטרס זה גוף קירור של פנטיום 2, הם נראים כמו חיילים חוץ מבפינה שנשברו, מכאן השם Men Down אני אשמח לביקורות (בטוח שיש) וטיפים. רציתי לדעת בקשר לחשיפה ארוכה, כמו שמצלמים גלים ומכוניות... הבנתי שצריך חצובה אז אני חושב שאני אקנה את זאת http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=418305 אבל אני אשמח להסבר קצר (כל המדריכים בוויקי די מטישים אותי, אני צריך שקודם מישהו יסביר לי ב2 משפטים) מה צריך לכוון כדי לצלם בחשיפה ארוכה. שמתי לב שבמצב מנואל יש שני פרמטרים - משהו עם F והשני לא, רציתי לדעת מהו כל פרמטר ובמה הוא שולט בקצרה... תודה! עוד 2 תמונות
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר נו ייבשים מה עם קצת תגובות?אפשר בבקשה תגובה גם על החצובה? אני מת כבר לקנות אחת
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר תודה על התגובות ואם אפשר לענות לי בבקשה על כמה שאלות:1. איך עושים חשיפה ארוכה? צריך לפתוח את הצמצם ושהמד תאורה יהיה על הכי בהיר?2. אשמח להמלצה לסוללות נטענות + מטען3. יש אפשרות להטעין את המצלמה עצמה? כי ראיתי חיבור לשנאי במצלמה ואפשרות "פריקה", אפשר קצת הסבר על זה? לא מצאתי הסבר בחוברת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.