עבור לתוכן

השירות של KSP

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד.

מישהו נתקל בתופעה הזו?

נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.

פורסם

KSP חאר*ת נקודה.

הם נחמדים רצח שאתה בא לקנות, אבל שאתה צריך משהו או יחס הם פשוט מגעילים...

אני קניתי מהם משהו והיה לי קצר בבית ונשרף הספק והלוח - התקשרתי ודיווחתי להם והם אמרו שאין אחריות על קצר רק על יצרן, מה שמקובל, הבעייה שהאיש מהמעבדה צעק עלי שלא מעניין אותו מה אני יעשה ואם אני רוצה לדבר עם ההנהלה אולי הם יעשו לי את זה במחירי עלות....

אז התקשרתי ודיווחתי שאחרי ההדלקה נכבה המחשב ויצא ריח של שרוף, הם אמרו לשלוח תמחשב ושלחו חלקים דנדשים באריזה, זובי עליהם :)

וד"א לפני כמה שבועות רציתי לעשות הזמנה מהם ואיזה 900 פעם התעלמו ממני, ניתקו אותי, אמרו לי שהם עסוקים - הם נהיו ממש ביטשים - שכח מהם - קנה מחשב יותר יקר ב 300-400 שקל ויהיה לך שקט נפשי...

עדיף..

פורסם

הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד.

מישהו נתקל בתופעה הזו?

נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.

לא הבנתי איזה יחס..

מה סבתא שלך אחותך ואמך אמרו?

פורסם
  • מחבר

טוב אם זה באמת ככה אז אני אקנה ממקום אחר..

זה לא שאני צריך אחריות או משהו, אלא אם כן מדובר בבעיה פיזית בחומרה. את כל השאר אני יכול לתקן לבד (רק שלא יעלה לי כסף!).

אני אחכה לאישור של עוד כמה מחברי הפורום שיעידו אותו דבר ע"ג השירות שלהם.

נ.ב. תוכל להמליץ לי איפה *כן* כדאי לי לקנות מחשב נייד בסיבות ה-6000? (אם אסור לפרסם בהודעה פומבית תשלח לי הודעה פרטית)

--Vega

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איזה יחס..

מה סבתא שלך אחותך ואמך אמרו?

קודם כל, אבא שלי אמר לי שהוא טלפן אליו כדאי לתאם מקום מפגש, והוא אמר שהגישה שלו הייתה דוחה. אני מצטט: "אני אתן לך את המספר של גרושתי כי העניין לא ממש קשור אלי..." אמנון(הנציג): "*בתקיפות* לא! אתה תטלפן!!".

אחותי אמרה לי שהנציג צעק על סבתא שלי כי הם לא הספיקו להוציא מזומן (הטכנאי בא רק יומיים אחרי ההזמנה), שזה לא ממש אשמתה כי הם היו אמורים להודיע יום מראש... מה שלא קרה.

פורסם

כן , גם אני יכול להעיד שבפרוש לא כדי לך לקנות אצלהם.

בייחוד אחרי שאתה קונה זיכרון 256MB של INFIONIO CL 2 , ואחרי זה טכנאי מחשבים אומר לך שעבדו עליך וזה לא INFINION , אלה שהם עשו "הדפסה כפולה" במילים שלו..

קיצר עבדו עליי :-X

וגם ההיתייחסות ללקוח שלהם גרועה , בקיצור , רק בגלל הספק אל תקנה אצלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי עם מי יש לי עסק.

תודה רבה לכל המגיבים,

--Vega.

פורסם

רק לא לא היה בעיות איתם?!

נו טוב משתלם להיות שיכנזון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים