פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים יש לי מחשב דיי חדש שקניתי עם כרטיס מסך HIS readon X1950 ורציתי לרכוש עכשיו מסך דק.. אני משחק במשחקים כבדים לפעמים ולכן אני צריך מסך טוב.. קראתי שצריך להתאים אותו לפעמים גם לכרטיס מסך כדי שהוא יתאים לרזולוציות שהכרטיס תומך ולכן כתבתי גם את הכרטיס מסך.. הבעיה היא גם שאני לא בטוח בדיוק כמה אני רוצה להשקיע במסך.. נראה לי שבסביבות ה1800 אולי קצת יותר ואולי פחות.. תלוי האם המסך יהיה שווה את זה.. הגודל שלו שאני מחפש הוא נראה לי 19 אינץ מאחר ואני לא משתמש במסך לצפיית סרטים או סדרות אני רואה אותם בDV ולכן אני לא חושב שיש לי צורך בקניית מסך יותר גדול מזה.. זהו פחות או יותר.. אשמח לשמוע את הצעותיכם, בתודה, תום.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים כל מה שרשמת שקנית כרטיס מסך ואתה צריך ככה וככה ולא רשמת מה השימושים של המסך.אז ככה:אם המסך בעיקר למשחקים וגם סרטים 22'' יעלה לך בסביבות ה1400-1800, זה יתן לך חווית משחק מעולה. יש לך את הסמסונג, הדל והVS.אם המסך גם למשחקים, גם לעבודה משרדית ובכלל לכל השימושים קח את הvp930.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר הצרכים שלי הם משחקים יכול להיות כבדים גם מידי פעם וגם עריכת וידיאו לא מקצועית במיוחד.. אינטרנט סרטים לעיתים רחוקות .. הגודל לא נראה לי שאני צריך יותר מ20 אינץ.. מהם המסכים הטובים של ה19 אינץ אפילו 20 במחירים של עד 1800 ש"ח ?
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אם אתה יכול עוד קצת להשקיע תיקח 2007WFP פשוט חוויה במשחקיםאם אין לך תסכום אז VP930 של VIEWSONIC שהוא גם איכותי אבל קטן יותר ולא רחב
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר החלטתי שאני הולך לקנות את אחד משני המסכים הבאים וקשה לי לבחור איזה בדיוק .. אם אפשר לדעת מהם היתרונות של אחד לנגד השני והחסרונות שלהם..תודה
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אם לא היית עצלן כ"כ היית עושה חיפוש.בעצם אפילו חיפוש לא היית צריך לעשות, רק לעבור על הדף הראשי בפורום שאתה נמצא בו.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר הסתכלתי בדף וקראתי אבל רציתי לדעת עכשיו בין שניהם מה עדיף גם בהתחשב ביחס של המחיר -תועלת ושמעתי שהמחיר של הVX922 ירד ל1300 ולא 1600 כמו שהוא היה פעם ולכן רציתי עוד חוות דעת..
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אם השימוש שלך במחשב הוא משהו כמו 70-80% משחקים, לך על ה VX. עבור משחקים, הוא יותר טוב והוא עולה פחות,אבל זה נכון רק עבור משחקים. Tom's Hardware סיקרו את שניהם (ועוד כמה) :http://www.tomshardware.com/2006/03/27/the_spring_2006_lcd_collection/page33.html
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר השימוש שלי למשחקים הוא אולי 20% וגם לא בטוח אבל אם מידי פעם אני מפעיל משחק אני רוצה שהוא יפעל טוב.. במה אתה חושב שאני ירגיש בהבדל בשימוש הרגיל שלי במחשב בתוכנות, אינטרנט ווידיאו אם אני ישתמש בVX922 ולא בVP930 ? כי אם יש הבדל משמעותי אני ייקח בסוף את הVP930 למרות שעד עכשיו הייתי נוטה לVX בגלל זמן התגובה המבטיח שלו והמחיר הזול יותר..
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים כן, בשימוש רגיל אתה תרגיש בהבדל. די לא מומלץ לקנות את ה VX אם אתה הולך לעבודהרבה עם מסמכים. ה VX מיעוד לגיימרים, בגלל זה הזמן תגובה הנמוך,משחקים זה הדבר היחידי בו זמן תגובה מאוד נמוך הוא באמת בעל חשיבות. בכל פרמטר אחר,הVP יותר טוב, ושלא תבין לא נכון, זה שה VX הוא יותר טוב כשזה מגיע למשחקים,לא אומר שה VP גרוע עבור משחקים, הVP הוא מסך משחקים סביר לחלוטין.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים איכות התמונה של ה-VX נמוכה, ולכן הוא נחות מה-VP גם במשחקים. זמן התגובה הנמוך הוא לא יתרון של ממש.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מאחר והמשחקים הם 20% מכלל השימושים,מומלץ ללכת על ה 930אגב, קראתי את דבריך מקודם.זמן תגובה נמוך לא מבטיח כמו שאתה חושב.והחסכון בכסף לא שווה את " החסכון " באיכות.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים לך על ה- VP בלי לחשוב פעמיים!המסך משמש ל- 90% משחקים (אצל הבן), אני משחק ב- 10% הנותרים.ה- VX או כל מסך TN אחר מומלץ רק אם יש בעייה תקציבית קשה במקרה הזה.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים תשקול גם את ה 1970HR מסך מעולה היה לי אחד כזה שנה עד שהחלפתי לתותח כבד באמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.