עבור לתוכן

שאלה לגבי פתיחת מכפלה בAXP 1700+ tberd

Featured Replies

פורסם

נגיד שאני מחבר את הפינים כמו שעשו במדריך לפתיחת מכפלה

אבל הלוח שלי לא תומך בפתיחת מכפלה,כאילו אין אפשרות כזאת בביוס

האם יש דרך אחרת לשנות אותה?

תוכנה או משהו?

פורסם

אם אין לך אפשרות פיזית לשנות מכפלה (ביוס או גאמפרים) אז אטין לך מה לעשות את החיבור של הפינים

המעבד יהיה פתוח אבל לא תוכל לשנות אותו

פורסם

אפשר ליפתוח מכפלה של מעבדי הפלמינגו עם השיטה של קיצור הפינים?

פורסם

אני חושב שהשיטה החדשה לפתיחת מכפלה בעזרת החוט נחושת דק היא עוד התקדמות בפשטות של האוברקלוק, נשמע ממש מעניין , ומעניין גם אם מישהו התנסה עם זה בארץ.

מה שכן בקשר לכתבה באתר הגרמני - האם הלוח שהם השתמשו איתו לא פותח מכפלה אוטומטית ? (KT400 של אביט), כי אם כן זה קצת אידיוטי :) וסיכוי קטנטן שאף שגוי , דווקא אהבתי את השיטה - אני מקווה מאוד שהיא אכן רלוונטית על לוחות כמו KT266 - KT333 ולוחות שלא פותחים אוטומטית מכפלה עם התרוברד.

פורסם

בזה הטעות שלך למשל ה KT333 של MSI כן פותח מכפלה היום נוכחתי לדעת את זה.

פורסם

וגם ה KT333 של epox,

אגב, תתחדש על הלוח maphisto.

נב, יש לי JIUBH 0303 שקבלתי לפני כמה ימים, עשיתי אותו כבר 2220 מגה"צ על ה KT333 בבאס 180 (די מוגבל בגלל המכפלה), ואני בטוח שאפשר להוציא יותר בכיף :P צריך לשחק עם זה, אבל אין לי זמן.

פורסם

דיברת אלי ? כי אם כן אז לא אמרתי שום דבר - רק שאלתי שאלה - אז אני בטח לא יכול לטעות ... ;)

וגם לא היית הכי ברור - האם התכוונת לומר שהKT333 שיש לך/ראית פותח מכפלה לתרוברד אוטומטית ? או שהוא פועל בעזרת המוד לקיצור פינים עליו דובר ? , אם האחרון הוא הנכון - אז תרחיב - זה מעניין...

פורסם

wow, wow, סטופ שנייה,

הלוח של MSI, ה KT333 פותח מכפלה של TBred???

סוף סוך פיצ'ר אחד בלוח המסריח הזה!!

פורסם

אכן אכן גם אני התפלתי כשראיתי שהוא פותח מכפלה וכן פותח אוטמתי בלי שום חוטי נחושת ושיטות אחרות.

נדהמתי שלוח ישן כזה ופשוט פותח מכפלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים