פורסם 2003 במרץ 622 שנים שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא אותו ותבינו טוב יותר למה התכוונתי. תודה רבה, אורן.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים אין לי מושג בקשר לתוכנה, אבל לידע כללי: הצבעים והמספרים שהזכרת, מורכבים מ-RGB. RGB = Red Green Blue זאת אומרת שמספר הראשון (משמאל) מציין את כמות האדום בצבע, השני את כמות הירוק, והשלישי (הימני ביותר) את כמות הכחול. המספרים של כל צבע נעים בטווח של 0-255. בחישוב מהיר: 255^3=16581375 קומבינציות לצבעים שונים. לבן: R=255, G=255, B=255 שחור: R=0, G=0, B=0 (ההפך ממה שאמרת... )
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר תודה על ההארה...אך מה שיותר חשוב לי זה איך לשנות את הצבע האפור? אני ממש לא יכול לקרוא מה כתוב שם (ובכל מקום אחר שיש טקסט בצבע הזה על גבי רקע של חלון) :-[
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים אין לך באותו התוכנה אפשרות לערוך את הסקין ?בכל מקרה אתה יכול בבקשה לתת לינק לאתר החברה , פעם ראשונה ששמעתי על התוכנה הזאת ...
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מחבר זו לא תוכנה, זה כינוי כללי לערכות האלו שמשנות לך את השולחן עבודה, צבעים וכו'... כמו Themes, אבל רק לחלונות וצבעים...יש תוכנה בשם StyleXP שעוזרת בזה... תוכל למצוא אותה ע"י חיפוש זריז בגוגל.
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים אתה יכול לערוך את ה- Visual Style עם התוכנה הבאה http://www.tgtsoft.com/prod_sb.aspשבמקרה גם מאותה בית של StyleXP
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר אז ככה...התוכנה דיי מסובכת ואחרי רבע שעה שאני מנסה להבין מה הולך שם עדיין לא הצלחתי לשנות את צבע הטקסט...תודה בכל אופן בנאדם. 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.