עבור לתוכן

לא מצליח להכניס כראוי את הדיו במדפסת קנון MP160

Featured Replies

פורסם

זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!!

אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי.

ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה.

התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה?

אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת.

יש לכם עצות?

פורסם

גם אם היית מבקש לא היו מתקינים לך בחנות,הבעיה במקרה שלך היא שלא עברת על החוברת מהדף הראשון אלא ישר פתחת את האריזה והתחלת להתקין.

פורסם
  • מחבר

הממממ מה זה עוזר לי עכשיו?

פורסם

ללמוד לקח,אולי לא הסרת את הפלסטיק שמגן על המגעים של הראש דיו.

פורסם
  • מחבר

סרט ההגנה? הסרתי אותו

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הסורק?

אפשר אולי להפעיל אותו?

פורסם

אני מציע שתקח את החוברת שקיבלת ותעבור שלב שלב מהתחלה.

פורסם
  • מחבר

עברתי שוב ואלה עיקרי ההוראות: להתקין את התוכנה לפני הפעולות. 1) להפעיל את המכונה. 2) התקנה ראש ההדפסה. 3) התקנת מחסנית FINE.

אני חושב שיש לי בעיה עם הוראה 2. הנה ציטוט ההוראה הנ"ל:

* אם מע' הסריקה (ראש המדפסת) פתוחה יותר מ-10 ד', תושבת ראש ההדפסה FINE תנוע ימינה. סגרו את המכסה ופתחו אותו מחדש כדי להחזיר את התושבת למרכז המכונה .

* יתכן שתהיה דיו שקופה או כחולה בהירה על פנים העטיפה של ראש ההדפסה. הדבר לא יפגע באיכות ההדפסה. היזהרו לא להתלכלך בדיו בזמן התקנת הראש.

* לאחר הסרת הסרט השקוף, אל תדביקו אותו חזרה למחסנית.

מהוראה זו לא ביצעתי דבר. מה זה בדיוק ראש הדפסה? כנראה שבגלל זה נכשלתי. יש לך אולי צילומים מה בדיוק אני אמור לעשות כאן? אני בטוח שכאן הבעיה...

פורסם

יש לך ראש הדפסה מפלסטיק שאותו אתה צריך לשים קודם במדפסת לפני הראשי דיו!

ועליו להלביש את ראשי הדיו!

פורסם
  • מחבר

אחי אני ממש לא יודע מה או איך זה נראה.

זה אמור להגיע בשקית נפרדת או שזה כבר בתוך המדפסת? יש לך צילום של זה? כי זה ממש יכול לעזור

פורסם

במצבך הכי טוב שתתקשר לקרט מחר בבוקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים