פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים משהו מוזר בסאונד במחשב או שזה ברמקולים לא יודע פעם בשביל להגביר תקול הייתי מסובב את השחוק הזה של הרמקולים של הקרייטיב וזה היה עולה עכשיו כשאני מסובב אותם זה לא מגביר אלה קובע מאיזה רמקול יצא קול.. והעוצמה נשלטת על ידי ה "בקרת עוצמה" בתפריט למטה איך משנים את זה??
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים תבדוק אם הבעיה במחשב או ברמקולים (תחבר אותם לאיזה רדיו או אמפי ותראה אם עדיין יש את הבעיה) אם הבעיה במחשב תתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול או שתעשה שחזור מערכת
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר וואי עכשיו בכלל אין לי קול יש לי תהודעה הזאת! http://img63.imageshack.us/img63/5715/24223748xa9.jpgמה לעשות זה וירוס?? כי יש לי ת NOD32 וזאת תוכנה אחת הגרועות שיש לדעתי אולי בגלל זה?אני מחליף לקספרסקי הכי טוב
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים בדקת איפה הבעיה?לא הסברת מה בדיוק עשית...אם ניסית להתקין דרייברים חדשים, הסרת את הדרייבר הישן? אתה בטוח שמה שאתה מתקין זה הדרייבר הנכון?
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר כלום לא עשיתי אח שלי מאז שאמרתי שיש בעיה בהתחלה לא עשיתי כלום פתאום אני רואה אין קול וזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.