עבור לתוכן

חוק התיישנות על חלקים - זקוק לעצה דחופה וחשובה!

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכם.

אני משער שזה המקום לשאול,

אני כרגע באבל, (לא עליכם) מה שאומר שלהשתמש במחשב למטרות הנאה אני לא אוכל ב8 חודשים הקרובים....

עכשיו השאלה היא כזו...

יש לי הזדמנות לקנות 3 חלקים, השאלה שלי היא האם שווה לקנות אותם כעת מאחר והדברים בעוד שנה יהיו שונים בהרבה,

החלקים הם:

WD 80GB with 8MB BUFFER

AND

512 DDR-SDARM

AND

ATI RADEON 9500 PRO

עכשיו, הסיבה שאני מדבר עליהם עכשיו מכמה סיבות - את הזיכרון וההרדיסק אני קונה במחיר מצחיק ועוד שנה אני לא יודע אם זה יתאפשר לי... (ממש ממש זול - עזבו כמה ואיך)..

ה RADEON 9500 PRO זה אחותי קונה לי - היא חוזרת לארץ מארה"ב אבל היא חוזרת לתמיד לארץ, ככה שאני לא יודע אם אני אוכל לקנות, הפחד שלי הוא שבעוד שנה הכרטיס הזה לא יהיה שווה הרבה וגם אם כן בארץ אני אוכל לקנות אותו באותו מחיר שאני יקנה היום... (במיוחד בקצב המסחרר שה 3D מתקדם...)

מה אתם ממליצים? לקנות הכל? לקנות רק הרדיסק וזיכרון? או לא לקנות כלום?

פורסם

הכל שאלה של מחיר -

אם תתן מחיר - ותפרט על הזיכרון - איזה 3200 ? 2700 ? איזה חברה ???

יהיה יותר קל לתת לך עצות ..

בהנחה ואתה עובד עם המחשב וזקוק לשיפורים - אויל כדאי - אבל אם המחשב הולך לשבת ללא עיסוק לחודשים הקרובים

אז לדעתי חבל-כי כמו שאמרת 8 חודשים זה זמן רב ואי אפשר לדעת מה יהיה עד אז ...

פורסם

יש לי בעיה עם סוג הקישורים הללו, אז, מהו מפרט המחשב הנוכחי שלך?

פורסם

אני לא ממליץ לך לקנות את הכרטיס מסך, הזכרון והארדיסק אולי כי המחירים שלהם לא משתנים בהרבה אבל עדיין משתנים.

לפני שנה הGF 3 T500 עלה כ2000 ש"ח היום הGF4 4200 יותר טוב ממנו ועולה כ900 ש"ח. הרדאון 9500 יהיה כרטיס גבולי בשביל פרטים גבוהיםבמשחקים במשך הזמן והמחירים רק ירדו

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי :

AMD Athlon XP 2000+

Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-7VAX

Memory : Hyunix 256MB DDR-SDRAM

Disk Drive : MAXTOR 4K040H2 (37.3GB)

CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8481B (CD 48X Rd,24X rwr, 48X Wr)

CD-ROM/DVD : SONY CD-ROM CDU5221 (CD 52X Rd)

Microsoft Windows XP Professional Ver 5.01.2600 Service Pack 1

הזיכרון שאני אקבל, ככל הנראה יהיה PC2100, אבל כבר יש לי 256 PC2100, אז הייתי צריך לחשוב על זה לפני, אם הייתי חושב מהתחלה לא הייתי קונה PALOMINO ובטח שלא GIGABYTE :)

בכל מקרה ההרדיסק והזיכרון עולים ממש ממש בלי כסף, ככה שאם אתם אומרים שהם לא משתנים בצורה דרסטית אולי עדיף לקנות אותם, את הכרטיס מסך באמת לא שווה?

פורסם

אם יהיה שימוש בכרטיס-מסך, שימוש רב, אז קח אותו קודם. אם לא, אז אתה יודע מה לעשות.

אני חושב שעם צורב ו40GB אפשר דיי להסתפק ואני הייתי הולך על כרטיס המסך. אבל זהו רק אני.

פורסם

ממש לא!

בעוד 8 חודשים, יהיו חלקים הרבה יותר טובים, במחירים דומים אני משאר

פורסם

זה תמיד ככה. תמיד יהיו מוצרים חדשים ואף טובים יותר. ::)

פורסם

אני לא הייתי קונה שום חלק עכשיו אם המחשב לא ישומש לעוד 8 חודשים

פורסם

גם אני לא הייתי קונה את החלקים האלה עכשיו...

בטח אחרי 8 חודשים, אפשר יהיה למצוא את ה Radeon 9500PRO

ממש בזול בסביבות ה- 500-700 ש"ח..

ויהיו תחליפים טובים בהרבה...

פורסם

אילו שטויות אתם מדברים. כרטיסי המסך של ATi יעברו שינויים במחיריהם עוד באפריל, בעת כניסתם של הכרטיסי מבוססי ליבת הR350.

8חודשים? מהו לעזאזל הקשר? האם אתה באצם טוען כי בעוד 8חודשים יהיו משחקים שהR9500P לא יצליח להציג בצורה ממוצעת?

פורסם
  • מחבר

NIKE, זו הבעיה - הוא יציג בצורה ממוצעת,

שאני משלם עליו מחיר של KING OF 3D... (בערך...)

אני אסביר לכם איך אני רואה את זה,

זה לא שהמחשב לא בשימוש - אלא לא למטרות הנאה,

הבנתי - את הכרטיס מסך אני בטח שלא יקנה,

אבל אני אסביר את שיקוליי לגבי ההרדסיק והזיכרון ותגידו לי מה אתם חושבים -

נכון לעכשיו, יש לי קונה להרדיסק 40GB שלי, מה שאומר שאני קונה את ה WD80 ואת ה 512DDR ב 200 ש"ח חדשים...

זהו - זו ההוצאה שלי - 200 שקל על שניהם,

ובסך הכל יוצא שאם אני ינסה למכור תהרדיסק עוד 5 חודשים - אולי אני אקבל חלקים טובים יותר בתמורה לכסף, אבל הסכומים יהיו מלאים ובטח ובטח שלא 200 שקלים...

מה אתם אומרים?

פורסם

כפי שאמרתי. זה תמיד יהיה ככה ועל-כן, אין לך למה לחכות אלא אם כן ישנו מוצר ספציפי אשר יהפוך עולמות מבחינה טכנולוגית שאתה מצפה לו בכיליון עיניים. הדברים שיש היום, ביחוס של ביצועים:עלות, יהיו שוים לאלו של העתיד הקרוב. אבל אם אתה חושב להישאר במצב הנוכחי, אז למה שתישאר ככה לגמריי? אם אתה מסתפק ב40GB, אז אל תחליף אותך, למרות שנפח הדיסק הוא לא הפרמטר היחיד אשר קובע כאן. במיוחד כשמתערב עניין ה8MB Cache של סדרת הCaviar האחרונה מבית WesternDigital. בקשר לכרטיס מסך.. לא לצרכי הנאה? אני אמרתי עוד מההתחלה ואל תגיד שלא אמרתי. אם אתה משחק הרבה אז קח כרטיס מסך בלי לחשוב פעמיים, ואם לא, אז לא.

פורסם

גם אם אתה צריך דברים לעוד חודש אל תקנה היום

מה שאתה קונה זה רק בשביל היום

מחר כבר יהיו דברים אחרים

פורסם

אם הוא יבוא עם הגישה הזו לכל חנות של כל מוצר (ולא רק במחשבים, אלא בכל דבר בחיים), הוא תמיד יצא מהחנות בידיים ריקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים