פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;Dאם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב..(אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים UNDERTAKER- REST IN PEACE REMIX.WWE THEMES- MINISTRY.GRAVEYARD SYMPHONY.DOPE-DIE MF DIE.DOPE- WITH OR WITHOUT YOU.THE PRODIGY- GIRLS.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים [glow=red,2,300]50 Cent-I'll Still Kill (Feat. Akon) (Prod by DJ Khalil)[/glow] רק בגלל ש Akon שר שם Akon-u like my swagga (feat. assassin) [glow=red,2,300]Akon-on my trail (feat. l.a.)[/glow] Akon-Sorry, Blame It On Me (Main)
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לגבי טראנסים, אתה מוזמן לחפש בהודעות שלי בפורום, כתבתי בכמה דיוני המלצות.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים כל כך הרבה... הנה כמה מהאהובים עליי:deep purple - burn (single edition)deep purple - might just take your lifedeep purple - knocking at your back door deep purple - stormbringerjimi hendrix - hey joejimi hendrix - purple hazeeric clapton - laylaeric clapton - cocaineeagles - hotel california (hell freezes over)אם בא לך יש גם כמה אינסטרומנטלים ממש טובים:steve vai - for the love of goderic johnson - cliffs of doverjohn petrucci - glasgow kiss - מאוד מאוד מומלץjoe satriani - crushing dayjoe satriani - surfing with the alienיש עוד הרבה יותר אבל נראה לי שגם ככה קצת הגזמתי. בכל מקרה, אני מקווה שתאהב
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים רק בגלל ש Akon שר שם omg :lol: :screwy: :s07: :nono: akon זה הראפ הכי גרוע שיש (כמעט.. )
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים omg :lol: :screwy: :s07: :nono: akon זה הראפ הכי גרוע שיש (כמעט.. ) נועז מצדך לקרוא לAKON "ראפ"... תנסה את האלבום Hold your color של Pendulum. לא משנה איזה סוג אתה אוהב זה תמיד תופס. מניסיון עם כל החברים.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים 2 טראנסים שאני אישית מאוד אהבתי: Future Prophecy - Sound Like a Melody Exaile - In Your Face ועוד אני לא איש של טראנסים... איש של מטאל למען האמת תנסה אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.