פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה?תודה מראש
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני לא מבין ממש באייפודים אבל יכול להיות שיש איזה תוכנה של אייפוד שממירה קבצים רגילים של וידיאו לקבצי וידיאו של אייפוד..תבדוק..
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אני לא מבין ממש באייפודים אבל יכול להיות שיש איזה תוכנה של אייפוד שממירה קבצים רגילים של וידיאו לקבצי וידיאו של אייפוד..תבדוק..אין לי מושג איך לבדוק בגלל זה פתחתי את הדיון.תודה
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר כן, אתה צריך להתקין מערכת הפעלה אחרת לאיפוד שלך, קוראים לה רוקבוקס.זה כרוך בסיכון כלשהו??והאם המערכת הרגילה והנוחה של אפל תמחק כליל?לא יהיה סינכרון יותר עם האייטונז?
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים 1. כן, ביטול אחריות. וסיכויים שמכשיר יהרס.2. לא, יש dual boot.3. לא יהיה סיכרון עם איטונס
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר 1. כן, ביטול אחריות. וסיכויים שמכשיר יהרס.2. לא, יש dual boot.3. לא יהיה סיכרון עם איטונסלגבי 2 זה אומר ששתי המערכות יוכלו לפעול במקביל???
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים כן במקביל. כלומר אתה מדליק את האיפוד הוא יפעיל את הRB, תעשה לו ריסטרט ותעביר לHOLD והוא יפעיל את המערכת של האיפוד.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים הוידאו בנאנו דור ראשון עם רוקבוקס פועל ב 7-12FPSזה לא וידאו.זה פאקינג Slideshow.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.