פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם.אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה).מישהו יכול לעזור לי בקשה?תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אם אתה רוצה רק את הסאונד , אתה יכול להקליט אותו דרך תוכנה שמקליטה לך את ה WAVE במחשב תתקין תוכנה בשם Audacity , שם תבחר ב WAVE כהתקן ההקלטה , תשמיע את הוידאו קליפ ותקליט לאחר מכן אתה יכול לחתוך את השיר ולהוציא אותו ל MP3 (מומלץ שיהיה מקודד ל MP3 כגון LAME כדי שתוכל להוציא את הקובץ כמו שצריך )
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אז מה שאתה אומר זה שהדרך היחידה להוציא את הסאונד זה על ידי הצמדת המיקרופון שלי לרמקול ולהפעיל את הסרטון?..זה יהיה באיכות הכי מעפנה בעולם...אין דרך נורמלית להוציא את זה?..
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים תנסה להעזר בתוכנה: Google Video Downloader . http://software.nana10.co.ilבאתר יש תוכנות מולטימדיה נוספות.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אז מה שאתה אומר זה שהדרך היחידה להוציא את הסאונד זה על ידי הצמדת המיקרופון שלי לרמקול ולהפעיל את הסרטון?..זה יהיה באיכות הכי מעפנה בעולם...אין דרך נורמלית להוציא את זה?..לא צריך להצמיד מיקרופון. התכנה יכולה להקליט כל צליל שמפיק המחשב...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים הדרך הכי טובה תהיה להמיר ולהוריד את הסרטון כAVI דרך האתר www.vixy.net , ואז עם virtualdub או תוכנה דומה לשמור כקובץ wav.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.