פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים שלוםכרגע מותקן אצלי Vista בכונן Dוממש נמאס לי ממנו אני מרגיש שיש לי גור של פיל בתוך המחשב שאוכל את כל המשאבים שישאז אני רוצה כרגע להתקין בנוסף לויסטה XP שיהיה בכונן Cאם אני יתקין רגיל XP אז תהיה לי אפשרות לבחרו עם איזה ווינדווס אני רוצה לעבוד ?תודה מראש לעוזרים [=
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים כן, יש לך אפשרות.תדאג באמת להתקין אותו על מחיצה נפרדת ויהיה לך dual boot ברגע שהמחשב מסיים להעלות את הביוס.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אוקיי תודהוזה משנה באופן שאני מתקין אם למשל אני מתקין דרך הווינדווס ויסטה עצמו את האקס פיאו שאני מתקין את האקספי דרך בוט ?בשני הדרכים יהיה לי dual bot ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אוקיי תודהוזה משנה באופן שאני מתקין אם למשל אני מתקין דרך הווינדווס ויסטה עצמו את האקס פיאו שאני מתקין את האקספי דרך בוט ?בשני הדרכים יהיה לי dual bot ?תתקין את האקסםיי דרך הבוט ותוודא שאתה מתקין אותו בכונן / מחיצה אחרת...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אם אני לא טועה, אם הוא מתקין את הXP, הXP יעלה ישר,בלי הDual boot של הוויסטה, כי חייב להתקין את המערכת הישנהיותר ואז את החדשה, לכן אחרי שהוא סיים להתקין את הXP...שיעלה את הדיסק של הוויסטה ויתקן את הבוט, אם אני לא טועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.