פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים על איזה התראת אבטחה הוא מודיע לך בדיוק?אין פיירוול, אנטי וירוס? AUTO UPDATES OFF??הרצת סריקה לוירוסים ורוגלות?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!תנסח את השאלה כך שתיהיה ברור ומפורטת משום שכך לא ברור מה הבעיה שלך....
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לי זה נשמע בכאילו יש תוכנה או משהו שעולה עם המערכת שתוקע את המחשב,תסיר תוכנות לא רצויות בעיקרון, סריקות רוגלות, ווירוסים, בדיקות דיסק,איחוי, ההתראת אבטחה לדעתי לא ממש קשורה לכאן, ייתכן שהפירוול של הווינדוסכבוי, תפעיל אותו.ומה עשית כשזה התחיל לקרות?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים shynet צודק יש לי את אותה הבעיה רק שזה לוקח משהו כמו דקה וחצי ולא עשר דקות כמו שציינתהיה אצלי טכנאי שאמר שאצלו יש את אותה הבעיה המחשב לא מגיב כי הוא מעלה יותר מדי תוכנות עם הוינדוסתנסה לעשות מה שהוצא קודם ובנוסף תנסה לבטל את העליה האוטומטית של תוכנות לא שימושיות עם הוינדוס
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים כמו כל קודמי המחשב שלך עולה לאט היות שיש לך הרבה תוכנות ניתן להוריד אותם ע"י הרצת הפקודה start> RUN> MSCONFIG אני מציע שתקרא לפני שאתה מוריד סתם תוכנות - האחריות היא שלך !! http://www.netsquirrel.com/msconfig/msconfig_xp.html בהצלחה לגבי האבטחה > אני לא יודע אם אפשר להציע פה תוכנות > אך אתה יכול לעשות חיפוש בgoogle לfirewall
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.