פורסם 2003 במרץ 622 שנים טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם ,ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?!לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזראז מה כן קרה ?הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד .לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד)ואתמול הוא הגיע .סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באסהלוח נותן עד 2.35 וולט למעבדועד 3.4 לזכרונות .
פורסם 2003 במרץ 622 שנים באמת סיפור עצוב, משתתף בצערך, במיוחד כי זה אחלה של לוח, ובמיוחד כי אני הצלחתי להגיע איתו ל 200 MHZ BUS... זה שוב מוכיח כמה שאוברקלוקינג זה הרבה עניין ש למזל...
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר זה ממש מוזר כל הסיפור הזה ,הרי אנחנו רגילים שקורס הדיסק הקשיח וצריך לפרמט ,ולא שקורס הבקר עצמו ולא חוזר לעצמו
פורסם 2003 במרץ 622 שנים אפרופו מקרים עצובים, בתקווה שיעודד אותך קצת מאפיסטו. משחה טרמית בטמבור, ענק! תודה ל Eylon
פורסם 2003 במרץ 622 שנים מחבר אני לא מדוכא ,שאני צריך עידודאבל סתם סיפור עצוב.רום - גם אני ציפיתי לפרמוט ולא להרס של הבקר עצמו ,ולכן הדיון הזה ולכן הפתעתי הרבה.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים אפרופו מקרים עצובים, בתקווה שיעודד אותך קצת מאפיסטו. משחה טרמית בטמבור, ענק! תודה ל Eylon גדול! ועם ניסוח כזה ישר הייתי שולח אותו לתרגם מחדש את שר הטבעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.