עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר לטמפרטורות של Q6600

Featured Replies

פורסם

המעבד עכשיו נמצא באוברקלוק ל3000, FSB של 333,ומתח של 1.352,המעבד יציב לגמרי, הרצתי פריים95 במשך 10 שעות ולא היו בעיות מיוחדות.

העניין הוא שהטמפרטורות גבוהות לטעמי, במנוחה הוא על 49 ובעבודה של כמה שעות תחת פריים הוא מגיע במקסימום ל73 בשתיים מהליבות שזה גבוה ועל הגבול.

השאלה שלי היא אם אני אשאיר את המצב ככה אז המעבד יפעל בלי בעיה ולא יגרם לו נזק והוא יוכל לחיות כמה שנים טובות או שנגרם לו ככה במשך הזמן נזק בלתי הפיך וצריך לראות איך לטפל בזה(אם ע"י הורדת מתח מה שגורם למערכת להיות לא יציבה אצלי או פשוט ע"י הורדת הFSB).

cpuzfz6.th.jpg

פורסם

הטמפרטורות נורמליות , אין שום בעייה

תמיד אפשר להחליף גוף קרור , אם חם לך

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי די גבוה לטוניק 120 האמת אבל להתחשב בזה שהחדר שלי הוא פשוט חממה קטנה והמחשב מחמם אותו עוד יותר, ורוב שעות היום אני לא בבית והמזגן בחדר לא פועל אז אולי זה לא כזה חם.

בכל מקרה ננסה למתוח את הOC הזה עוד יותר, מה תיחשב טמפרטורה מסוכנת ?

פורסם

זה נראה לי די גבוה לטוניק 120 האמת אבל להתחשב בזה שהחדר שלי הוא פשוט חממה קטנה והמחשב מחמם אותו עוד יותר, ורוב שעות היום אני לא בבית והמזגן בחדר לא פועל אז אולי זה לא כזה חם.

בכל מקרה ננסה למתוח את הOC הזה עוד יותר, מה תיחשב טמפרטורה מסוכנת ?

לא ידעתי שיש לך את הטוניק , זה קצת חם אבל לא נורא

בכל מקרה המעבד יכול לעבוד תקין בטמפרטורות של עד 100 מעלות ! , אז אתה רחוק מזה ואין סיבה לדאגה

פורסם

אחי גם אני עם Q6600 @ 3.0ghz

הטמפרטורות שלי טיפה יותר גבוהות

idle 52-54

מאמץ מלא על 75-77

אבל ה FSB שלי עבר OC ל 375 אולי בגלל זה והביג טייפון על 60% מהמהירות שלו

בדקתי קצת על הטמפרטורות והבנתי שיחסית ל OC הם סבבה ואפילו בלי OC

הם ממש רחוקות ממה שהמעבד הזה מסוגל לספוג

ככה שנראה לי שאין בעיה

פורסם
  • מחבר

טוב לפי התגובות היעד הבא הוא 3200 :xyxthumbs:

פורסם

המעבד שלך הוא B3 אז ככה שהטמפ סבירות בהחלט אבל לא הייתי ממליץ לך להשאר על OC גבוהה יותר כי סביר להניח שהטמ"פ יעלו בעוד 10 מעלות

INTEL ממליצה לא לעבור את ה 70 מעלות

המערכת שלי:

My Rig

Q6600 (G0) 2.44@3.2GHz V.c=1.45v V.bus= +0.1 max_temp~66 ;Bus =400 (1:1

Gigabyte P35-DS3R

Geil 2X1Gb 800MHz cl5

Gigabyte X1950PRO + zalman

Scythe Infinity

Antec Sonata III (P.S 500

Dell 2007FP (S-IPS Rev_05

כמו שאתה רואה לי יש G0 ואני על באס 400 עם מכפלה של 8 למעבד והטמ"פ שלי ~65 מעלות בעומס מלא. לפי מה שראיתי ברשת להפתעתי ש B3 הוא אוברקלוקר טוב יותר סביר להניח שתצליח להגיע ל 400X 9 , אבל שוב לא הייתי ממליץ לך לעבוד בטמפ מעל 70 מעלות

oc3200ut1.jpg

oc3200ut1.3f63c11b3d.jpg

פורסם
  • מחבר

נראה לי שפשוט למארז כזה גדול לא מספיקים שני מאווררים של 120 מה גם שהחדר שלי חם באופן תמידי והוא קטן כך שהמחשב מחמם אותו עוד יותר, טוב נראה מה אפשר לעשות בנידון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים