פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני לא מצליח לחבר את זה זה מבקש דריבר ותוכנה מה שו כזה היה לי מקודם וזה עבד בגלל שהיה ליאת הדיסק והיה צריך להתקין דריבר ותוכנה עכשיו עבדתי את הדיסק מה אני עושה אולי אפשר להוריד את זה מאינטרנט? את ה DRIVERS ויש לי VISTA עם זה קשור!!
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר לא יודע מה הדגם מאיפה לי לדעת????????????? איפה זה רשום ואני לא מוצא בהאתר שלהם :-\
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לא יודע מה הדגם מאיפה לי לדעת????????????? איפה זה רשום ואני לא מוצא בהאתר שלהם :-\תסתכל אולי מאחורי המצלמה או מתחת למצלמה, יש מספר סידורי או משהו?אם לא רשום עליה ממש כלום, אז תנסה לחפש באתר של לוגיטק ולעבור מצלמה מצלמה עד שתראה משהו כמו שלך.או שתנסה לצלם את המצלמה ותעלה את התמונה לפה, אולי מישהו יודע.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים סליחה שאני מפריע לתראד יש לי מצלמת אינטרנט של חברת mustek והדגם הוא 300a ואני לא מצליח למצוא דרייבר לווינדוס ויסטה (הדרייבר ל xp לא עובד בויסטה ) אם משהו יכול למצוא לי אשמח , תודה , וסליחה שוב .
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר כה גם לי אני מצאתי מקודם מהשו באינטרנט והרודתי וזה היה זה אבל זה לא עבד הז אמר שזה לא מתאים לVISTA נסה למצוא גרסאות חדשות יותר מהשו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.