עבור לתוכן

למה ציוד אלחוטי כמו מקלדת ועכבר לא טובים לגיימרים?

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

לפי מה שאני יודע לא מתאים כל כך לגיימרים ציוד כמו מקלדת ועכבר אלחוטיים משום שלוקח להם יותר זמן להגיב מאשר מקלדת או עכבר חוטיים שמתחברים למחשב רגיל.

אבל! אני משתמש בסט LX710 ואני גיימר בוא נגיד 85% מהזמן שאני במחשב ואני דווקא מרוצה בינתיים.

דניאל.

פורסם

בציוד אל-חוטי העדיפו לוותר על המהירות תגובה והדיוק בשביל יותר "נוחיות"

לעומת ציוד חוטי ששם זה יותר מדויק ויותר מהיר אבל כוויכול "פחות נוח"

תחשוב שאתה נותן פקודה , יותר קל לה לעבור בחוט מאשר באוויר ;)

בכל מקרה אני ממליץ להשתמש בציוד חוטי ולא אל-חוטי תחסוך לעצמך את הכאב ראש של להחליף בטריות

או כמו שקרה לי בניסיון עבר באמצע CLANMATCH חשוב ב CS נגמר הבטריות ובגלל זה הפסדנו יום למחרת חזרתי לעכבר עם חוט אומנם של 50 שקל אבל אני מרוצה ממנו הרבה הרבה יותר מאשר האלחוטי המעפן שעלה פי 3.

פורסם
  • מחבר

נכון לגבי הסוללות אך למהירות תגובה ממש לא.

ד.א. יש לי עכבר של לוג'יטק MX1000 לייזר מדוייק ומאוד נוח למשחקים אבל צריך להטעין אותו. אך יש לו מד של עוצמת הסוללה אז אני יודע מתי זה הולך להגמר.

ויש לי עכבר של מיקרוסופט ואומרים שהסוללות שלו נגמרות פעם ב4 חודשים!

פורסם

היום לדעתי כבר אין ממש הבדל כאילו אם אתה לא איזה שחקן מקצועי שמתחברה בתחרויות אז סבבה אתה צריך ציוד מקצועי כזה

אבל אני בטוח ש90% מהפורום הם לא כאלה ומה שהם עושים זה משחקים בבית בכיף ובלי תחרויות אז ההבדלים זניחים לא מרגישים כל כך את ההבדל..

מבחינת בטריות שטויות קונים מטען עם 8 בטריות כל פעם מחליפים שצריך ועוד הסט שלי MX3000 +MX600 המקלדת אצלי איזה כמעט שנה החלפתי לה 2-3 פעמים בטריות והעכבר גם מחזיק הרבה והוא גם מחזיק עם בטריה אחת לא חייב שתיים

(זה דעתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים