פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר LORD? לא כלכך מהמוכרים... שלי היה heretic asylum יצא למשהו לשמוע?אני זוכר שהיינו מתלהבים מ-weekly top uploaders/downloaders שהיה איזה 500MB זה היה נחשב המון בזמנו.... היום זה מה שיורד משרת NEWS בערך בחצי שעה... ;D
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר יווו ALIZANET.... איזה עתיקות, כבוד... זה עוד האלה שהשתמשו ב-REMOTE ACCESS ולא ב-PCBOARD לא?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יש מצב, תמיד היה קשה להתחבר לשם.זה לא כמו היום שכל הBBSים משתמשים בחיבור דרך האינטרנט ויש לך 50 משתמשים בו זמנית (ולאג עצבני)
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אני מדבר על התקופה של המודמים... שהיית צריך להשתמש ב-TELIX או ב-TERMINATE ולהשתמש בפקודות כמו ATZ, ATDT ... היה גם טריק לעשות ATS11=30 ואז זה היה מחייג ממש מהר
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לא הכי קשור אבל שיהיה כאן, משהו קטן שכתבתי מזמן בפורום אחר : סצינת הדמואים
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים גם אני לא מהמוכרים, הדבר העיקרי שאני זוכר זה ה"מריבה" בין ultinet ל-cnet, וכל הסיפור של ייבוא ה-fidonet לארץ.לפני כל הורדה של איזה תוכנה או משחק הייתי בודק לכמה חלקים פוצל ה-ARJ ותמיד בוחר להוריד ב-ZMODEM... אוי, נוסטלגיה.שמות של BBSים, זה כבר יותר מדי בשביל הזכרון שלי. BBS אחד ויחיד שאני זוכר הוא Quadrant שהיה באיזור חיוג 08.אהבתי מאוד BBSים שעבדו על PCBoard.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים וואי החשבונות של בזק שההורים שלי היו מקבלים...זוכרים שביום שבת לא שילמו על משך השיחה מלבד הפעימת מונה הראשנה ואז היינו מתבעסים כשהיינו מתנקים בגלל בעיות תקשורת? ;D(עריכה: גם בגלל שמישהו כבר תפס את הסלוט)הפסדתי כל כך הרבה שעות שינה בימים ההם.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יהה.. נוסטלגיה מטורפת למי כאן כמוני היה A-LIST (רשימה של כל [רוב..] ה-BBSים בארץ), והוא היה פשוט עובר אחד אחד ומחפש דברים מעניינים ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לי עכשיו לך תמצא מתי הBBS בכלל פתוח ולא משתמשים בו כטלפון אפילו לי היה BBS באיזה שלב. 36.6kbs mmmm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.