עבור לתוכן

יש כאן אנשים מתקופת ה-BBSים? (חיוג דרך מודם)

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...

פורסם

לא הייתי מהמוכרים אבל בהחלט הייתי ב BBSים, LORD RULES!

פורסם
  • מחבר

LORD? לא כלכך מהמוכרים... שלי היה heretic asylum יצא למשהו לשמוע?

אני זוכר שהיינו מתלהבים מ-weekly top uploaders/downloaders שהיה איזה 500MB זה היה נחשב המון בזמנו.... היום זה מה שיורד משרת NEWS בערך בחצי שעה... ;D

פורסם

alizanet היה הבית שלי

פורסם

Legend Of the Red Dragon, ה BBS הרגיל שלי היה The sixth sense.

פורסם
  • מחבר

יווו ALIZANET.... איזה עתיקות, כבוד... זה עוד האלה שהשתמשו ב-REMOTE ACCESS ולא ב-PCBOARD לא?

פורסם

יש מצב, תמיד היה קשה להתחבר לשם.

זה לא כמו היום שכל הBBSים משתמשים בחיבור דרך האינטרנט ויש לך 50 משתמשים בו זמנית (ולאג עצבני)

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על התקופה של המודמים... שהיית צריך להשתמש ב-TELIX או ב-TERMINATE ולהשתמש בפקודות כמו ATZ, ATDT ...

היה גם טריק לעשות ATS11=30 ואז זה היה מחייג ממש מהר :)

פורסם

השתמשתי בterminate מתוך DOS ;D

כמובן

פורסם

לא הכי קשור אבל שיהיה כאן, משהו קטן שכתבתי מזמן בפורום אחר : סצינת הדמואים

פורסם

היה גם ב 97 BBS של IOL מקבוצת הארץ זה דווקא היה נחמד.

פורסם

גם אני לא מהמוכרים, הדבר העיקרי שאני זוכר זה ה"מריבה" בין ultinet ל-cnet, וכל הסיפור של ייבוא ה-fidonet לארץ.

לפני כל הורדה של איזה תוכנה או משחק הייתי בודק לכמה חלקים פוצל ה-ARJ ותמיד בוחר להוריד ב-ZMODEM... אוי, נוסטלגיה.

שמות של BBSים, זה כבר יותר מדי בשביל הזכרון שלי. BBS אחד ויחיד שאני זוכר הוא Quadrant שהיה באיזור חיוג 08.

אהבתי מאוד BBSים שעבדו על PCBoard.

פורסם

וואי החשבונות של בזק שההורים שלי היו מקבלים...

זוכרים שביום שבת לא שילמו על משך השיחה מלבד הפעימת מונה הראשנה ואז היינו מתבעסים כשהיינו מתנקים בגלל בעיות תקשורת? ;D

(עריכה: גם בגלל שמישהו כבר תפס את הסלוט)

הפסדתי כל כך הרבה שעות שינה בימים ההם.

פורסם

יהה.. נוסטלגיה מטורפת :)

למי כאן כמוני היה A-LIST (רשימה של כל [רוב..] ה-BBSים בארץ), והוא היה פשוט עובר אחד אחד ומחפש דברים מעניינים ?

פורסם

לי :xyxthumbs:

עכשיו לך תמצא מתי הBBS בכלל פתוח ולא משתמשים בו כטלפון :lol:

אפילו לי היה BBS באיזה שלב. 36.6kbs mmmm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים